Aartsengel Zadkiël: Geen Beperkingen / Gechanneld door: Joan Walker

Aartsengel Zadkiël: Geen Beperkingen

Gechanneld door: Joan Walker – 23 November 2021

Zadkiël: Zie je, er is geen beperking. Er is geen goed en er is geen fout. Wanneer wij samenwerken, werken wij op een vijfde, zesde, zevende dimensionaal niveau. Jullie zijn uit de derde en vierde dimensie gestapt waar jullie lineaire beperkingen en polarisaties hebben die de creatie beperken. In de wegen waar wij nu werken en creëren, zijn er geen beperkingen.

Ja, er zijn resultaten, maar dat is op zichzelf geen beperking. Als wat gecreëerd wordt niet naar je zin is, word je niet beperkt door de gedachte “Oh, dit is verkeerd en ik moet ermee leven”, maar in plaats daarvan “Oh, dit is niet wat ik dacht dat het zou zijn, dus laten we het aanpassen en er een iets ander aspect aan geven. Laten we het opnieuw creëren. Laten we deze frequentie nemen in plaats van die frequentie en het vervangen. Ja, dit zal een effectievere manier zijn om te creëren wat het is dat ik van plan ben.”

Dit is een van die dingen die een beetje integratie zal vergen. Door de manier waarop jullie deze hulpmiddelen toepassen en ermee experimenteren, zijn jullie al op een heel diep niveau die concepten van onbegrensdheid en vloeibaarheid aan het integreren in jullie creatie. Totdat jullie dat volledig gedaan hebben, zullen er momenten in jullie experimenten zijn waarop jullie geen idee hebben wat het resultaat zal zijn. Het is nodig om op deze manier te experimenteren om je comfortabel te maken in het gebruik van de verschillende frequenties en gereedschappen voor specifieke redenen of intenties.

Dit zal jullie in een andere staat van bewustzijn brengen in jullie creaties. Het zal jullie in een vloeiender creatief proces brengen. Jullie werken niet langer op een lineaire, gepolariseerde manier. Hoe meer jullie experimenteren en deze verschillende toepassingen en gereedschappen gebruiken, hoe kleiner de kans wordt dat jullie terugkeren naar oude manieren van creëren. Dit specifieke aspect is veel opwindender.

Jullie zijn actieve, bewuste deelnemers en jullie hebben niet meer de gehechtheid aan de creatie die jullie ooit hadden. Jullie weten dat jullie onbeperkt zijn in die creatie. Waar het een beetje moeilijk wordt, is dat jullie nog steeds in een veld van afgescheidenheid opereren en dat de creaties van anderen misschien niet zijn wat jullie voor jezelf gecreëerd zouden hebben. Maar hoe meer je een actieve deelnemer bent in je eigen creatie, hoe minder effect die andere creaties op je zullen hebben, omdat je die gehechtheid niet hebt. Daarom zal de reactie op die andere creaties niet zo intens zijn. Jullie zullen het zien voor wat het is en jullie zullen je eigen werkelijkheid creëren.

Dit is een gesprek tussen Jim Self en Aartsengel Zadkiël terwijl ze zich voorbereiden om samen een klas te geven.

We danken Joan Walker voor het naar voren brengen van Zadkiël om via haar te spreken. Met haar medewerking is de Mastering Alchemy Level 3 cursus tot stand gekomen.

Kanaal: Joan Walker

Bron

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org