“Kosmische Spiralen van Licht Versterken het Grote Ontwaken”

Aartsengel Michaël en de Raad van Engelen  –
“Kosmische Spiralen van Licht Versterken het Grote Ontwaken”

8 augustus 2020 door Golden Light Channel

Gegroet, wij zijn de Raad van Engelen, waaronder Aartsengel Michaël, en wensen vandaag te spreken over deze grote kosmische spiraal van licht die op dit moment in uw atmosfeer infiltreert. Alles is energie, frequentie en licht; en de hogere dimensionale energie die jullie planeet omringt blijft exponentieel toenemen in deze “tijd” ~ en zoals altijd zetten wij “tijd” tussen haakjes omdat de tijd een illusie is en een creatie van de mensheid ter wille van de 3de dimensie van de Aarde. Tijd bestaat eigenlijk niet en alles gebeurt tegelijkertijd. Tijd is een constructie van de mensheid en is tot nu toe essentieel geweest om een realiteit te creëren waarin de geest in staat was om een tijdlijn te begrijpen van gebeurtenissen die zich in jullie holografische projecties voordoen. De gehele werkelijkheid is een holografische projectie van de Bronenergie via jullie menselijk voertuig.

Jullie menselijk voertuig bestaat uit vele, vele lagen van licht, frequentie en liefde. Jullie zijn in liefde gecreëerd door de Schepper Bron. Jullie energetisch voertuig bestaat uit vele lagen die beginnen op het dichtste niveau, dat is jullie menselijk lichaam op Aarde. Dit lichaam verandert in structuur van koolstofbasis naar kristalbasis, net zoals het lichaam van Moeder Aarde Gaia op dezelfde manier verandert. Onthoud dat Gaia een voelend wezen is; alle planeten zijn voelende wezens; alles in het Universum is voelend.

Het Universum, en parallelle Universa, en Al wat is, is een projectie van de Bronnen. Het is een projectie van de Schepper Bron, en jij bent een uitstraling van de Bron. Wij (van het Aartsengelrijk) zijn uitstralingen van de Bron. En wij van de Raad van Engelen, inclusief Aartsengel Michaël, Rafaël, Chamuël, Zadkiel en Gabriël komen vandaag naar jullie toe om jullie deze boodschap van licht te brengen.

Er zijn vele, vele kosmische spiralen van licht die nu jullie atmosfeer op Aarde infiltreren. Dit licht, als je het zou kunnen zien van “waar wij zijn” – en “waar wij zijn” is relatief, omdat wij in een hogere dimensionale frequentie in het engelenrijk zijn – wij tonen jullie nu een visie van de planeet Aarde, de mooiste planeet in het Universum, een planeet waarop vele experimenten hebben plaatsgevonden in de loop van eonen van tijd.

Jullie planeet baadt op dit moment in een prachtige hoge energiefrequentie van gouden licht. Jullie gaan  in de loop van de tijd langzaam over naar een samenleving in hogere dimensies. Alle wezens op jullie planeet zijn begonnen met te ontwaken, en dit Grote Ontwaken dat leidt naar de tijd van het Gouden Tijdperk van Licht, vindt plaats in jullie Nu-tijd.

De energiefrequenties rondom jullie Aarde zijn exponentieel toegenomen sinds het jaar 2012 op jullie Aarde. De energie die jullie nu omringen beginnen een zeer hooggeplaatst crescendo te bereiken. Deze energie wordt doordrenkt met de liefde en het licht van de Schepper Bron en alle engelenrijken. Ook daar zijn veel samenlevingen in hogere dimensies die bestaan uit vele sterrennaties, waaronder veel van jullie sterrenfamilies, aangezien velen op de Aarde afstammelingen zijn van deze sterrennaties. Jullie zouden ze “sterrenzaden” noemen. Jullie kwamen naar deze planeet in deze tijd om te helpen bij deze Grote Overgang, dit Grote Ontwaken, van een lagere dichtheidstrilling naar een hogere dichtheidstrilling.

En inderdaad, alles blijft nu voortdurend toenemen… de energie rond jullie aarde blijft toenemen, zoals alle wezens op jullie aarde dat doen. Alles wat negatief en onzuiver is, komt naar de oppervlakte om te worden gereinigd; ook dat bereikt een hoogtepunt. De wereld van dualiteit en polariteit zal in de loop van de tijd langzaam beginnen te vervagen. Het licht dat jullie planeet omringt zal al deze negatieve onzuiverheden wegspoelen. De wezens die vroeger door deze negatieve energetische polariteit werden binnengehaald, wezens die zich van het licht hebben afgekeerd, deze wezens zullen zich geleidelijk aan, langzaam naar het licht beginnen te keren. Sommigen zullen de planeet willen verlaten omdat ze er misschien niet voor kiezen om zich naar dit licht te keren.

Jullie planeet is aan het harmoniseren, en wij komen vandaag naar jullie toe om jullie eenvoudigweg aan te moedigen om op jullie pad te blijven, om jullie niveau van bewustzijn te verhogen, en om jullie te concentreren op jullie eigen persoonlijke spirituele groei.

Wij van het aartsengelachtige rijk willen dat jullie weten hoeveel wij van jullie houden, hoe wij liefdevol over jullie waken. We omringen jullie aardbol met vleugels van liefde, met vleugels van licht, om jullie op te vrolijken in jullie ascensieproces en jullie opwaarderingsprocessen. Velen van jullie zijn pioniers en jullie zullen de grote golf van de mensheid naar het volgende tijdperk leiden.

Ga door met het goede werk en weet dat wij van jullie houden. We sturen jullie onze liefde, wij omringen jullie Aarde met onze hemelse liefde, en ook de Schepper Bron evenals wij allemaal uit het aartsengelachtige rijk en vele wezens uit de hogere dimensies en sterrennaties die jullie op dit moment omringen met onze liefde. Wij houden zoveel van jullie.

Hou je ogen gericht op het licht, hou je hart op de liefde gericht. Onthoud dat dit allemaal een grootse illusie is waar jullie allemaal aan meedoen, en jullie zullen triomfantelijk opstaan als één planeet, verenigd als EEN, met vrede, voorspoed, overvloed, vreugde, harmonie en liefde sterven in een energieke golf over jullie planeet waait.

We houden van jullie en zijn er altijd voor jullie. Doe altijd een beroep op ons.

Wij zijn, de Raad van Engelen, Aartsengel Michaël, Aartsengel Gabriël, Aartsengel Rafaël, Aartsengel Chaumuel en Aartsengel Zadkiel.

© The Golden Light Channel. Message transcribed by Goldenlight, www.thegoldenlightchannel.com.

Vermeld dit copyright en naamsvermelding, de originele titel, het volledige bericht en een link naar het bronbericht bij het opnieuw plaatsen van dit bericht.

Vertaling: Martien