Het komende Watermantijdperk en het opkomende Vrouwelijke Christusbewustzijn

Aartsengel Michael:
Het komende Watermantijdperk en het opkomende Vrouwelijke Christusbewustzijn

via Celia Fenn, gepost op 10 januari 2021

Zo, Geliefden, we zijn aangekomen in jullie jaar 2021 van het Aardeverhaal. Dit is een gedenkwaardig jaar voor jullie als volkeren van de Aarde, nu jullie aan de Gouden Eeuw van Waterman beginnen en de terugkerende energieën van het Vrouwelijke Christus/Sophia-bewustzijn beginnen te voelen.

Het jaar 2021 is een Brug uit het oude bewustzijn naar het nieuwe. Terwijl je je voeten op de brug zet om over te steken, word je nog steeds omringd door de echo’s en energieën van het afgelopen jaar. Dus, je zult de gebeurtenissen en energieën van 2020 tot op zekere hoogte nog moeten verwerken en loslaten.

Januari wordt een bijzonder bewogen maand, met een sterke energie van verstoring en chaos. Halverwege het jaar zul je het midden van de Brug hebben bereikt en tegen die tijd zul je er klaar voor zijn om het einde van de brug te naderen en de Nieuwe Realiteit binnen te gaan. Tegen de tijd van de Leeuwenpoort in augustus, zullen jullie de “vorm” van je nieuwe levens op de Nieuwe Aarde in het Aquariustijdperk beginnen waar te nemen.

Je zult dus merken dat je in 2021 geduld moet hebben en op je innerlijke leiding moet vertrouwen. Je zult voelen, in je Hart en Ziel, wat voor jou waar is. Je zult je weg niet vinden in de verhalen en drama’s van 2021… en er zullen er veel zijn om uit te kiezen! Geliefden, de weg voorwaarts zul je vinden in je eigen Hart, in je eigen Innerlijke Vrede, Kalmte en Creativiteit. Onthoud dat je doel op Aarde is om de Nieuwe Aarde te creëren en laat je niet afleiden door andere agenda’s. Weet wie je bent en waarom je hier bent!

Het Aquariustijdperk: de nieuwe cyclus van 2000 jaar van de Grote Cyclus van 26.000 jaar.

Geliefden, er is een “Grote Cyclus” van de reis van de Aarde door Tijd en Ruimte die de “Precessie van de Equinoxen” wordt genoemd en het is een cyclus van ongeveer 26.000 jaar. De Equinoxen zijn twee “markeringsdagen” waarop de dag en de nacht even lang zijn op Aarde. Elk jaar, tijdens de lente-equinox, komt de zon op in een specifiek sterrenbeeld van de astrologische dierenriem [zodiac], de naam die wordt gegeven aan de reeks sterrenbeelden die de cyclische en cirkelvormige reis van de Aarde in tijd/ruimte beschrijft. Momenteel komt de lente-equinox-zon op in Vissen, maar je voltooit nu die cyclus en gaat naar de Waterman-cyclus.

De precessie loopt “achteruit” rond de dierenriem, zodat de cyclus vóór het huidige Vissentijdperk het Ramtijdperk was, en de cyclus die volgt is het Aquariustijdperk.

Dus, het Vissentijdperk begon zowat 2000 jaar geleden. Zijn avatars of leidende energieën waren Jeshua (Jezus) en Maria Magdalena, die naar de Aarde kwamen als leraren van de Heilige Vereniging van het Heilig Hart. Hun missie was om de mensheid voor te bereiden op de volgende cyclus, het Aquariustijdperk, dat een Gouden Eeuw van Vrede en Harmonie zou worden die het “Christusbewustzijn” zou belichamen binnen de Grotere Cyclus.

Het doel van deze “Grote Cyclus” is om de Lichtcodes van de Goddelijke Creatieve Intelligentie op Aarde te verankeren, net als in de Melkweg [het sterrenstelsel]. De Grote Cyclus begon toen de lente-equinoxzon in Leeuw was, die “Zep Tepi” of de “Eerste Keer” of het Begin werd genoemd door de oude Egyptenaren, die hun Sterrenwijsheid leerden van de Sirius-Ster-leraren. Het is ook de reden waarom de Sfinx in Gizeh staart naar wat het sterrenbeeld Leeuw zou zijn geweest bij de “Zep Tepi”, toen de Koninklijke Leeuwen samen met de Elohim de cyclus van Creatie begonnen.

Dus nu, Geliefde meesters, jullie zijn ook halverwege de Brug van de Equinoxen, jullie gezichten naar het nieuwe Aquariustijdperk dat komt!

De Avatars van het Aquariustijdperk: Jeshua (Jezus) en Maria Magdalena

Aan het begin van het Vissentijdperk stuurden de Elohim twee Avatars of Geascendeerde Meesters om de energieën te verankeren die de mensheid van het geweld van het Ramtijdperk naar het meer spirituele Vissentijdperk zouden voeren. Vissen, dat wordt geregeerd door Neptunus, wordt gestimuleerd door hoge spirituele idealen, en Jeshua en Maria Magdalena zouden deze idealen belichamen die nodig zouden zijn voor de Tijdperkverschuiving, wanneer het Vissentijdperk het Aquariustijdperk zou worden.

Helaas is de schaduwzijde van Neptunusenergie manipulatie en liegen, en zo werd het waargebeurde verhaal van Jeshua en Maria verborgen en vervormd in de manipulatie van degenen, in verschillende dimensies, die probeerden de Aarde en haar pad te beheersen.

Jeshua en Maria kwamen naar de Aarde als Goddelijke Tweeling-Avatars, om de Essentie van het evoluerende Goddelijke Mannelijke en Goddelijke Vrouwelijke vast te houden, zowel in zichzelf als als een Goddelijk partnerschap. Toen Jeshua de Aarde verliet, ging Maria naar Frankrijk en ging verder met haar missie om de “zuivere” Goddelijke Energie te gronden en zich voor te bereiden op het Aquariustijdperk dat zou komen. De mensheid moest worden voorbereid.

Helaas nam de energie van manipulatie en controle de eerste zaden over die in het Midden-Oosten waren geplant, en de “Christelijke” Kerk begon mensen te onderdrukken en te controleren via angst.

De ware lijn zette zich voort in Europa door de leringen van Maria Magdalena, de ‘Vrouwe/Dame’ [O.LVrouw, Notre Dame], die bevestigde dat het ware ‘Christusbewustzijn’ Liefde, Mededogen, Vriendelijkheid en Vrijheid was, beoefend in liefdevolle en ondersteunende gemeenschappen van hoogfrequente Meesterwezens, de “Zuiveren ”of “Katharen”.

Maar de volgelingen van de Vrouwe werden uitgeroeid door de Roomse Kerk tijdens de kruistocht tegen de Albigenzen in de 12e eeuw, en de ware Avatar-leringen gingen verloren of werden onderdrukt. Maar, geliefden, niet voor altijd! Er was een prachtige profetie gegeven dat op dit moment, precies nu, de “Zuiveren” zouden terugkeren, om de Aarde naar de Gouden Eeuw te leiden en om de leringen van het Vrouwelijke Christusbewustzijn, te herstellen, terug te krijgen.

De wijsheid van de vrouwelijke Christus/Sophia

Dus, je kunt je afvragen, wat moet er terugkomen dat voor ons verloren was?

Wat is de vrouwelijke Christus/Sophia?

Geliefden, dit is de diepe en liefdevolle energie van niet oordelen en mededogen. Zowel voor anderen als voor jezelf. Zoals Jeshua tegen zijn volgelingen zei, toen hij putte uit zijn wijsheid van Vrouwelijke Christus: “Je moet je naaste liefhebben als jezelf”. Dit betekent dat je eerst van jezelf moet houden en moet weten hoé je van jezelf moet houden, voordat je van anderen kunt houden.

Maar, als je dieper kijkt, vind je de leringen van de Vrouwe, Maria Magdalena, geschreven in je Heilig Hart. Dit is de plaats van Balans, Harmonie, Schoonheid, Sereniteit en Vrede. Het zijn de hoogvliegende hoogten van de Galactische Reis en de diepe diepten van de Innerlijke Rijken. Geliefden, wanneer je je afstemt op haar wijsheid, zul je zowel hoog zweven als diep duiken.

Een van de titels die aan de Goddelijke Vrouwelijke Avatars werd gegeven, is “Stella Maris” of “Sterre der Zee” (H.Maria, Ste Marie). De Stella Maris is de Heldere Ster die je begeleidt op je reis door de Kosmische Oceaan. Volg het Innerlijke Kosmische Licht, het Innerlijke Goddelijke Vrouwelijke, om je reis door Tijd en Ruimte te navigeren. “Zij”, de Stella Maris, het Leidende Licht, leeft in ieder van jullie en probeert NU gewekt te worden!

Zegeningen en Liefde voor iedereen.

AE Michaël

Celia Fenn:
Als je meer wilt weten over de Watermanpoort en deze binnenkomende energieën, doe dan mee met onze online webinarserie “The Age of Aquarius webinars”. Je komt samen met onze Diamond Light Community voor informatie, ondersteuning en activaties met Celia Fenn en Archangel Michael en andere lichtwezens.

Klik hier voor meer informatie en om uw plaats te boeken!

Bron

Vertaling: Agnes