Aartsengel Michaël: Onoverwinnelijke Overwinning Van Het Licht / Gechanneld door: Asara Adams

Aartsengel Michaël: Onoverwinnelijke Overwinning Van Het Licht

Gechanneld door: Asara Adams 4 Juli 2022

Gegroet, Geliefde Mensen.

Wij zenden jullie zegeningen van Liefde en Licht, in dit Moment van Nu, en wij nodigen jullie uit om jullie harten te openen voor onze boodschap aan jullie…

Geliefden, terwijl jullie het leven ervaren, hebben jullie de mogelijkheid om een helder Licht te worden in jullie wereld.

Dat verlicht niet alleen het leven van anderen, maar ook jouw eigen leven.

Wanneer de dingen je lijken te verzwaren en je voor uitdagingen staat, nodigen wij je uit om je te verbinden met onze onoverwinnelijke Overwinning van Licht.

Op het moment dat je deze intentie duidelijk maakt en je verbindt met de Blauwe Straal Engelenenergie van Onoverwinnelijke Overwinning van Licht, moeten alle lagere energieën verdwijnen.

Beveel eenvoudig:

“In de naam van mijn Almachtige IK BEN Aanwezigheid en de Engelachtige Gastheer, beveel ik de Onoverwinnelijke Overwinning van Licht!”

Zeg het, voel het en herhaal het zo vaak je het nodig acht om jouw energieën te verschuiven naar een kracht van Licht die de leiding over jouw leven zal nemen.

Jullie zijn hier in dit leven gekomen om deze Onoverwinnelijke Overwinning van Licht te scheppen en alle duisternis te verdringen!

Op het moment dat je dit bevel geeft, zullen alle Engelen Lichtkrachten binnenkomen en je bijstaan.

Maar, wij kunnen je alleen op jou bevel komen helpen.

Je bent niet hulpeloos in je ervaring. Je worden heel erg geholpen op het moment dat je het bevel geeft.

Het is tijd dat jullie de leiding nemen en in jullie de Onoverwinnelijke Overwinning van het Licht voelen, zodat jullie werkelijkheid kan volgen.

Jullie zijn de enige die dit bevel kunnen geven en daarmee zullen jullie het Licht scheppen dat de Hemel op Aarde zal scheppen.

Weet dat alles goed is, Geliefden.

Welkom Thuis.

Wij lopen naast jullie, elke stap van de weg.

Geliefden, jullie zijn bovenmate geliefd. Altijd.

Ik ben Aartsengel Michaël en ik breng jullie deze waarheid.

Kanaal: Asara Adams

Vertaling: Reinier