Aartsengel Michaël: Krachtig Momentum / Gechanneld door: Asara

Aartsengel Michaël: Krachtig Momentum

Gechanneld door: Asara – 22 November 2021

“Gegroet, Geliefde Mensen.

Wij sturen jullie zegeningen van Liefde en Licht, in dit Nu-Moment, en wij nodigen jullie uit om je hart te openen voor onze boodschap voor jullie…

Zoals jullie je leven ervaren, is je oproep om Goddelijke Perfectie voort te brengen een deel van je Goddelijke Doel.

Jullie zijn het fysieke voertuig hier op Aarde om Gods Perfectie in jullie fysieke wereld tot uitdrukking te laten komen.

Je IK BEN Aanwezigheid is je geïndividualiseerde aspect van God dat specifiek met jou verbonden is.

De Engelengastheer, de Opgestegen Meesters en de Kosmische Gastheer (je zou ze kunnen kennen als Galactische Wezens van Licht) zijn de helpers van God om je bij dit proces te helpen.

Dus, hoe roep je Goddelijke Perfectie in je wereld op?

Maak aan het begin van je dag contact met God, je IK BEN Aanwezigheid, de Engelengastheer, de Opgestegen Meesters en de Kosmische Gastheer.

Stuur je Liefde naar God, je IK BEN Aanwezigheid, de Engelen Hostie, de Opgestegen Meesters en de Kosmische Hostie door te zeggen “Ik hou van je met heel mijn hart!”.

In het begin zul je de Liefde misschien niet zo veel voelen, maar als je deze woorden blijft herhalen, zal je hart zich openen en zul je in staat zijn je Liefde naar boven naar hen te voelen stromen.

De Liefde van deze hogere sferen zal naar je terugstromen en je zult voelen dat het je hele lichaam en aura vult. Sommigen ervaren dit als een warm gevoel.

Zeg dan het bevel:

“In de naam van God, mijn geliefde IK BEN Aanwezigheid, de Engelengastheer, de Opgestegen Meesters en de Kosmische Gastheer, beveel ik de Overwinning van Goddelijke Perfectie en het Goddelijke Plan Vervuld op hun manier in mijn wereld!”

Visualiseer een gouden wit licht dat je wereld vult.

U kunt enkele ogenblikken met deze visualisatie en dit gevoel zitten.

Als je je dag doorbrengt en je komt situaties tegen die minder zijn dan de Goddelijke Perfectie, herhaal dan dit proces en deze keer is je opdracht:

“In de naam van God, mijn geliefde IK BEN Aanwezigheid, de Engelengastheer, de Opgestegen Meesters en de Kosmische Gastheer, beveel ik de overwinning van Goddelijke Perfectie van deze situatie!”

Als je dit blijft doen met alles wat je ervaart, zul je een krachtig momentum creëren en ben je het Goddelijke Plan aan het vervullen.

Je leven zal beter en beter worden en wanneer je een onaangename ervaring hebt, blijf dit proces dan oefenen.

U zult tal van gelegenheden krijgen om dit toe te passen en het zal uw leven verschuiven naar een hoger dimensionale ervaring.

Weet dat alles goed is, Geliefden.

Welkom Thuis.

We lopen naast jullie, elke stap van de weg.

Geliefden, jullie zijn ongelofelijk geliefd. Altijd.

Ik ben Aartsengel Michaël en ik breng jullie deze waarheid.

Kanaal: Asara

Bron

Via EraOfLight 

Vertaling: Reinier