Aartsengel Michaël: De Tijd Is Gekomen Mijn Pilaren van Licht / Gechanneld door: Schieb Band

Aartsengel Michaël: De Tijd Is Gekomen Mijn Pilaren van Licht

Gechanneld door: Schieb Band – 10 Augustus 2021

Dierbaren! Ik ben Aartsengel Michaël!

Laten we lopen. Allemaal samen. Voor die soldaten, die zich vele malen samen met mij op dat immense veld bevonden, waar jullie in formatie waren en waar jullie deelnamen aan vele meditaties, is het niet nodig om in profiel te zijn, het is voldoende dat jullie allen verenigd zijn. En hoe zijn jullie verenigd? In één gedachte, in één verlangen, in één doel, dat is een Pilaar van Licht te zijn.

Vandaag, meer dan ooit, moeten jullie je voorbereiden, klaar zijn, omdat op elk moment deze Pilaar van Licht zal moeten opstaan in het midden van nergens. Waarom uit het niets? Omdat de meeste mensen om jullie heen niet op jullie frequentie trillen. Dus zullen jullie uit het midden van nergens komen. En ik zou willen dat jullie in gedachten een lantaarnpaal zien, maar geen lantaarnpaal zoals jullie die kennen, met slechts een klein lampje aan het uiteinde. Het is een paal waar het Licht van beneden naar boven komt.

Stel je deze paal voor als een vierzijdige piramide, extreem hoog. Dit is een Pilaar van Licht, dit is een Pilaar van Licht zijn. Zie jezelf dan heel hoog, maar niet hoog in het concept van menselijke lengte, het is hoog in het concept van kilometers hoog. Realiseer je dus dat een Pilaar van Licht zijn voor weinigen is weggelegd, want je zult een zeer sterke basis moeten hebben om deze pilaar overeind te houden. Het heeft geen zin om een kleine, dunne basis te bouwen, en je zult omvallen; alles moet evenredig zijn. En nee, geef me niet het verhaal: “Oh, maar ik ben niet sterk genoeg! Ik ben niet krachtig genoeg! Ik kan het niet!”

Op dit punt geloof ik dat ik daar niets meer van zal horen, want wie van mijn leger is en weet dat hij een Pilaar van Licht is, kan deze twijfels niet meer hebben. Hij is zich volkomen bewust, volkomen overtuigd, van wat hij werkelijk is. Dus als Pilaren van Licht, kilometer-hoog, zie jezelf van buitenaf naar de planeet kijken, en besef dat je niet allemaal op één plek geconcentreerd bent. En ja, we kunnen zeggen dat de overgrote meerderheid zich in dit enorme land genaamd Brazilië bevindt. Maar er zijn andere pilaren die over de hele planeet verspreid zijn.

Dus, laten we ons voorstellen dat er in dit immense land een grotere concentratie van Pilaren van Licht is. Maar stel je voor dat je, ook al ben je geconcentreerd, verbonden bent met de pilaren die ver weg zijn, waardoor er een groot web rond Gaia ontstaat. Nee, het maakt niet uit of je een pilaar in Noord-Amerika hebt, een pilaar in Europa, een pilaar in Azië, het maakt niet uit. Het web zal worden gecreëerd, het netwerk zal worden opgezet. Het is als een elektriciteitsnet, waar je maar één draad moet hebben om de energie door te laten gaan, ongeacht hoe groot die draad is.

Dus jullie zullen dit grote net creëren, en vergeet niet dat het niet alleen hier is, voor deze mensen die mij horen in deze taal, dat er Pilaren van Licht zijn. Er zijn andere landen, andere mensen, in andere talen, die ook de kennis hebben dat zij Pilaren van Licht zijn, en zij zullen ook een groot net creëren vanuit het concentratiepunt in hun eigen land. Merk dan op dat we uiteindelijk een groot immens netwerk zullen hebben, omdat de netwerken in elkaar zullen grijpen en allen hetzelfde Licht zullen uitstralen.

Dus dit is het moment. Begin te rekenen, haal potloden, rekenmachines tevoorschijn, en begin te denken: Hoe groot moet de basis van mijn piramide, van mijn pilaar zijn, zodat ik mezelf kan onderhouden? Misschien moet de basis wel heel groot zijn. Dus reken maar uit. Ik wil geen bekrompen piramides. Ik wil geen magere piramides, ik wil robuuste piramides, enorme piramides van Licht. Nu is er een detail, wees voorzichtig met het ego, want op deze momenten zit het een beetje in de weg. Want velen zullen enorme piramides willen maken om te verschijnen, om te denken dat ze beter zijn dan anderen. Dus ik zou tegen jullie willen zeggen, wees voorzichtig! Laat het ego de score niet bepalen. Laat gewoon je hart het woord doen, dan weet je precies hoe groot de basis van de piramide is die je moet maken.

Om deze piramide te creëren, stel je voor dat je in een open veld bent waar niets omheen is. Creëer dat veld, want in je geest kan dat veld zelfs in je eigen huis zijn. Het maakt niet uit; maar je zult het creëren in een open, schoon veld, met niets erin. Onthoud dat deze Pyramide van Licht niet in deze dimensie zal worden gecreëerd. Stel je voor dat het wel zo was. Het zou een stormloop zijn. Deze Pyramide van Licht die ieder van jullie zal creëren, zal gecreëerd worden in de Vijfde Dimensie. “Ah, maar ik heb nog geen toegang tot de Vijfde Dimensie!” Nee? Wel, ik dacht dat je dat al had. Ik dacht dat wie mijn soldaat was, wie alles geloofde wat ik zei, alles wat gezegd is, reeds de gedachte had in de Vijfde Dimensie. Heb ik me vergist? Nee, ik antwoord mezelf: Ik heb me niet vergist. Jullie zullen deze piramide niet creëren in de Derde Dimensie, het zal in de Vijfde zijn.

Dus, om geen twijfel te laten bestaan, om geen moeilijkheden te hebben om het te creëren, zul je het veld al in je geest hebben, je zult al min of meer de grootte van de basis van de piramide weten. En u zult het volgende zeggen:

Ik, (zeg ieder uw eigen naam) ben een Pilaar van Licht! En vanaf nu word ik een Pilaar van Licht, een piramidevormige basis van Licht met (u zegt de grootte van de basis aan elke zijde van de piramide; de zijden zijn gelijk. Daarna zegt u de grootte van de zijde). Zodat ik Licht kan uitstralen naar de hele planeet Gaia!

Dit moet dagelijks gezegd worden. Hoe laat? Het maakt niet uit. Het zal niet uitmaken. Laat deze woorden ergens vastzitten. En elke keer dat je ernaar kijkt, sluit je je ogen, stel je de piramide voor, de Pilaar van Licht, en zeg je de woorden. Op deze manier houd je het hele netwerk verbonden. “Ah, maar er is de tijdzone.” Daarom is er geen tijd, iedereen doet het op de tijd die hij wil. En daarmee, 24 uur per dag, worden de piramides gemaakt. Dacht je dat je geen werk zou hebben, dat je gewoon achterover zou kunnen leunen en toekijken vanaf de zijlijn?

Dus roep ik mijn soldaten, mijn leger, op om te werken. De tijd is gekomen. Degenen die zichzelf niet tot mijn leger rekenen, zullen ook in staat zijn de daad te verrichten om deze Pyramide van Licht te creëren. Maar misschien zal het voor jullie wat moeilijker zijn om hem overeind te houden. Degenen die mijn soldaten zijn, hebben genoeg kracht om deze Pyramide van Licht staande te houden. Degenen die dat niet zijn, zullen misschien een iets kleinere pilaar moeten maken. Denk nu niet dat jullie vervangbaar zijn, want dat zijn jullie niet. Laten we zeggen dat op het noodzakelijke moment, jouw eigen lichaam een Pilaar van Licht zal zijn. En net als jij, zullen miljoenen anderen ook kleine Pilaren van Licht zijn. Maak je geen zorgen.

Dus laten we handelen, laten we beginnen met werken, laten we beginnen met het creëren van dit grote net rond Gaia? Er is geen limiet aan hoe vaak, je hoeft het niet elke dag te doen, je hoeft het niet de hele tijd te doen. Het belangrijkste is dat elke keer dat het gedaan wordt, het met liefde gedaan wordt, anders zal de pilaar omvallen. Je zult de pilaar de eerste keer creëren, en elke keer dat je de woorden zegt, wordt deze pilaar sterker. Het is als een omhulsel de eerste keer, en als je het herhaalt, zal het een substantie binnenin creëren, die het omhoog zal houden en het stabiel zal houden. Het vergt hart, het vergt liefde, en het belangrijkste, je moet geloven in wat je aan het doen bent. Want als je twijfelt, moet je het niet eens proberen, want de pilaar zal niet worden gegenereerd.

Dan hoor ik sommigen al zeggen: “Maar ik zie niets, hoe zal ik weten of ik het wel of niet gecreëerd heb?” Je hart zal het weten, want als je het met geloof hebt gedaan, als je het met liefde in je hart hebt gedaan, dan is de pilaar er, ook al zie je hem niet. Dus verzin geen excuses om het niet te doen. Wie het ook doet, doe het met liefde in je hart.

En om af te sluiten, wil ik hier de uitnodiging achterlaten voor de Meditatie van de Leeuwenpoort, op 8 augustus om 20.00 uur. Jullie hoeven niets mee te brengen, of iets bij de hand te hebben, alleen maar deel te nemen. We zullen een live bijeenkomst hebben, zodat we met deze meditatie in een nieuwe tijdlijn kunnen vallen, meer versneld; waar jullie effectief zullen bijdragen aan de versnelling van de ascensie van de planeet Aarde.

Aartsengel Michaël

Kanaal: Schieb Band

Bron

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org