13/111 – Hoe de toekomst het heden creëert

13/111 – Hoe de toekomst het heden creëert
15 oktober 2018
Aartsengel Michaël:
Zoals je kunt waarnemen, is er zich veel aan ’t ontvouwen over heel de Aarde. Elke dag levert golven opwaarts en naar voren. Ja, vaak voelt de druk van zo’n ingrijpende verandering intens aan, dus is het nuttig om voor ogen te houden dat dit het gevolg is van de enorme energieke en praktische prestaties die je vast en zeker levert. Wees je er ook van bewust dat het niet het verleden van de Aarde is dat haar toekomst bepaalt  – en aangezien dat waar is –  wat dan wel?
Het verleden creëert niet de toekomst. Is dat geen goed nieuws?! Je huidige situatie is niet slechts het momentum van je verleden dat roekeloos over de berg des levens rolt en alles op zijn pad verplettert. Je huidige situatie is niet alleen een optelsom van vroegere overwinningen en verliezen.
Ja, het momentum van je eerdere beslissingen en cumulatieve keuzes speelt een rol in het heden dat zich toont, maar toch is het je toekomst die je ‘Nu’ echt vormt en vorm geeft. Hoe kan dat?

Wanneer je een gedachte hebt, wordt die als een pijl door de lucht van ruimte en tijd geslingerd, en ze landt in het Land van Intentie, ook bekend als De Toekomst. Een gedachte op zichzelf is niet echt heel krachtig in het scheppingsplan. Het is wanneer een gedachte extra drijfkracht krijgt door de brandstof van je gevoelens, dat een gedachte een raket van manifestatie wordt

De raket van je denken, aangedreven door je emoties, landt in de toekomst. Tenzij je de gedachte verandert, zal je leven gemagnetiseerd worden richting vervulling van de gedachte. Dit hele proces vindt plaats in het NU-eeuwige moment. Hoe helderder je denken en hoe sterker je gevoelens, hoe directer en krachtiger je intentie zich zal manifesteren als wakkere realiteit.
Als je bijvoorbeeld de slipstream van de schepping zou modderig maken met gedachten van twijfel of zorgen, en dan die gedachten zou  bekrachtigen met gevoelens van ongerustheid en angst, dan kun je zien wat er met de oorspronkelijke gedachte zou gebeuren. Ze raakt overspoeld met de verwarrende instructies van de nieuw gelanceerde afwijkende gedachten die je oorspronkelijke intentie helemaal niet ondersteunen. Chaos volgt, en het heldere pad naar jouw droom raakt overspoeld met dingen die je niet eens wilde ervaren.
Gelijkaardige gedachtevormen die zich voeden met deze nieuwe vibratie, stapelen zich nu op de situatie, op zoek naar een energieke maaltijd. Zonder het zelfs te beseffen, heb je de etensklok laten afgaan voor een lage gedachtendichtheid.
Voor je amper weet wat er gebeurt, word je overspoeld met gedachten en emoties zoals: teleurstelling, spijt, hopeloosheid, verwarring, woede, moedeloosheid, verslagenheid en nog veel meer. Je wordt zo overweldigd dat het bijna onmogelijk is om de passie van je oorspronkelijke droom te herinneren, laat staan uit te zoeken hoe je deze emotionele puinhoop kunt opruimen.
De oplossing is opmerkelijk eenvoudig en krachtig. Je lichtzwaard* van zuivere creatie is ‘keuze’. [*vert : in science fiction is dit een zwaard waarvan het blad de vorm heeft van een laser of een krachtige lichtstraal, zoals gebruikt door de Jedi ridders in de Star Wars films]. Tijdens ieder en elk onderdeel van je creatieproces kun je een andere of een nieuwe keuze maken. Je kunt een frisse gedachte kiezen of je kunt opnieuw je oorspronkelijke gedachte kiezen – en wat nog belangrijker is, je kunt een ander of nieuw gevoel kiezen.
Wanneer je  – voor eens en altijd –  besluit om je gedachten en gevoelens te kiezen, zul je soeverein zijn, zul je vrij zijn. Het zal niet langer op een bindende manier belangrijk voor je zijn wat er gebeurt in de realiteit die om je heen ontstaat, omdat je levendig en vredig je weg zult banen naar boven, weg uit de dichtheidsjungle.
Lang voordat de Aarde haar huidige neerwaartse spiraal van ervaringen binnenging, stuurden Vader-Moeder God een raketschip vangedachte-gevoel-schepping de toekomst in voor de hele Aarde en elke ziel die haar bewoont.
De kristalheldere gedachte, versterkt door hun liefhebbende gevoelens was de profetie die in de toekomst van de Aarde zou landen en uiteindelijk elke werkelijkheid zou magnetiseren tot haar uiteindelijke vervulling. Die profetie door Vader-Moeder God is: Aarde en allen die op haar verblijven, zullen opstaan en verheven worden in het hoge Licht van God, eens en voor altijd.
Met je gave van de Vrije Wil, kun je nu de pijlen kiezen van gedachten en gevoelens die je in de toekomst van tijd en ruimte en daarbuiten slingert, en zo kun je je ervaringspad creëren naar deze grootse uitkomst. De Aarde en alle(n)s op de Aarde zal worden hersteld tot God/Licht/Liefde. De nieuwe Gouden Eeuw is niet alleen echt, maar ook onvermijdelijk.
Dienend naast jou,
Aartsengel Michaël
De volgende titel:
#14 Waarom gebeuren zulke vreselijke dingen met goede, dienende mensen? (Aartsengel Michaël beantwoordt de oprechte vraag van een lezer)
(Gechanneld door Christine Burk, 15 oktober 2018.  WhoNeedsLight, Dr. Kathryn E. May, oprichter.  Graag kanaal en volledig bericht opnemen bij het herpubliceren.  Geen mechanische stemopnamen.  Dit verhaal eindigt in glorie !)
Meld je aan voor berichten en shows: www.WhoNeedsLight.org.
Alle shows en berichten zijn GRATIS of door donatie.

Vertaald door Agnes