‘Word nieuwsgierig naar waar je aan twijfelt en waarom dat zo is’

Aartsengel Gabriël – Dagelijkse boodschap
‘Word nieuwsgierig naar waar je aan twijfelt en waarom dat zo is’

via Shelley Young – Trinity Esoterics – Woensdag 17 Februari 2021

Dierbaren,

Hoewel twijfel zeker een stagnerende energie kan zijn, hoeft dat niet zo te zijn. Twijfel is een uitnodiging om onderscheidingsvermogen te gebruiken, een kans om je te verbinden met je eigen innerlijke wijsheid en je eigen waarheid te ontdekken.

Dus als je twijfel ervaart in plaats van er gewoon middenin te zitten, moedigen wij je aan om dieper te graven. Word nieuwsgierig naar waar je aan twijfelt en waarom dat zo is. Vertelt je intuïtie je iets? Ben je gewoon op zoek naar duidelijkheid of een nieuwe afstemming? Wat is jouw waarheid over het onderwerp? Welke verdere energie is er voor jou om aan te wenden, te helen of los te laten om jouw voorwaartse beweging te ondersteunen? Wat zijn jouw energetische voorkeuren en wat wil je creëren? Hoe kun je deze ervaring gebruiken om je verder te bekrachtigen in jouw groei en expansie?

Twijfel kan een prachtig hulpmiddel zijn voor herevaluatie dat je helpt jouw energetische helderheid te ontdekken over een onderwerp of situatie. Het kan ook een indicator zijn van ongeheelde of angstige delen van jezelf die jouw liefde en aandacht nodig hebben om zich veilig genoeg te voelen om verder te gaan op de volgende opwindende etappe van je reis. Het heeft je veel te bieden als je bereid bent verder te kijken dan de energie zelf.

Aartsengel Gabriël

Vertaling: Martien