“Dit is nog een andere manier waarop je bekrachtiging en belichaming kunt ervaren”

“Dit is nog een andere manier waarop je bekrachtiging
en belichaming kunt ervaren”

Gechanneld door: Shelley Young – 11 Januari 2022

We spraken gisteren over de helende kracht van het creëren van je eigen helende vergelijkingen – mooie en ondersteunende combinaties van woorden in een zin die energetisch een gevoel van opluchting en verruiming in je teweegbrengen. Ze zijn als een helende balsem die je kunt gebruiken om een ruimte te behandelen die steun en heling nodig heeft. Je vraagt je misschien af wat het verschil is tussen een helende vergelijking en een affirmatie. Daar willen we het vandaag over hebben.

Een healing vergelijking wordt voor jou op maat gemaakt, door jou, om een helende reactie van troost en hartverruiming in je lichaam te vergemakkelijken. Een affirmatie is vaak een reeks woorden die worden gekozen zonder rekening te houden met het specifieke energetische effect dat ze in je lichaam teweegbrengen. Vaak gebruiken mensen een affirmatie die ze hebben gezien en die door een ander is gemaakt, omdat ze het idee van de verandering die het zou kunnen ondersteunen prettig vinden. Maar als een affirmatie energetisch niet precies bij je past, zul je ervaren dat ze niet helemaal bij je past en je het gevoel geven dat je moet “doen alsof tot je het haalt”. Het kan een poging zijn om een externe te krijgen om je heel te maken, waar een helende vergelijking wordt gecreëerd om een ondersteunend helend hulpmiddel te zijn om je eigen energetica te verschuiven.

Om duidelijk te zijn, je zou op een affirmatie kunnen stuiten die een goed energetisch resultaat voor je creëert, in welk geval die affirmatie ook een helende vergelijking voor je zou zijn. Begrijp je het? Het verschil is dat je de tijd neemt om woorden en zinnen uit te proberen, niet als iets dat je herhaalt in de hoop op een dag in de toekomst verandering teweeg te brengen, maar eerder als iets waarvan je kunt voelen dat het op dit moment verandering in je teweegbrengt. En dat, geliefden, is nog een andere manier waarop je bekrachtiging en belichaming kunt ervaren.

Aartsengel Gabriël

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org