Dagelijkse boodschap Aartsengel Gabriël Upgrades zijn nodig

Upgrades zijn nodig

22 september 2022 / via Shelley Young – Trinity Esoterics

Wij vinden het interessant dat sommige mensen denken dat de sleutel tot hun comfort is dat ze ergens aankomen en dan alles doen om de dingen precies hetzelfde te houden. Ironisch genoeg zal proberen hetzelfde te blijven uiteindelijk altijd leiden tot je ongemak.

Als je probeert hetzelfde te blijven, probeer je te gedijen in energieën die al voorbij zijn, in plaats van de kracht en steun van de huidige energieën te benutten. Hoewel dat aanvankelijk kan werken, zal het na verloop van tijd steeds minder ondersteund voelen naarmate de kloof tussen waar je was en waar je nu bent dieper wordt.

Het kan helpen om jezelf te zien als een besturingssysteem dat voortdurend upgrades nodig heeft om optimaal te blijven functioneren. Die upgrades zijn precies wat je ontvangt en integreert, en ze ondersteunen automatisch nieuwe ontdekkingen en mogelijkheden die je evolutie dienen.

Wij moedigen je aan om jezelf toe te staan te stromen en te evolueren, want het ongemak dat je probeert te vermijden komt niet van verandering, maar van het proberen te weerstaan van het tij.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: Ine – wakkeremensen.org