Dagelijkse boodschap Aartsengel Gabriël

Dagelijkse boodschap Aartsengel Gabriël

16 augustus 2021/ via Shelley Young – Trinity Esoterics

Dierbaren, we begrijpen dat het pijnlijk en verwarrend kan zijn als je plotseling in een toestand van afstand verkeert tussen jou en iemand die vroeger dicht bij je stond. Het kan gemakkelijk zijn om het persoonlijk op te vatten, maar er kunnen vele redenen zijn waarom dit gebeurt.

De persoon kan het nodig hebben om zich van jou af te scheiden om zijn eigen kracht en bekwaamheid te vinden. Het kan zijn dat de persoon probeert zijn eigen groei af te wijzen en om dat te doen moet hij jou ook afwijzen, omdat jouw relatie met hem die keuze niet zou ondersteunen. Het kan zijn dat ze een ervaring willen onderzoeken waarvan ze bang zijn dat jij die niet zou begrijpen of goedkeuren. Het kan zijn dat zij zichzelf isoleren of uitsluiten van de liefde en steun van het geheel. Deze keuze is meestal gebaseerd op ongenezen schuld, schaamte of onwil om te ontvangen. Of het kan zijn dat je zielscontract met deze persoon voor nu is afgerond, en dat de energie er gewoon niet is om de relatie nog langer in stand te houden.

Zoals je aan al deze voorbeelden kunt zien, is er niets mis met jou! Mensen maken allerlei keuzes om allerlei redenen. Net zoals je gidsen voor jou zouden doen, eer hun vrije wil en hun behoefte aan ruimte met liefde, begrip en acceptatie, zonder het persoonlijk op te vatten, wat de voorwaartse beweging van alle betrokkenen ondersteunt.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: Ine / wakkeremensen.org