Dagelijkse boodschap Aartsengel Gabriël

Dagelijkse boodschap Aartsengel Gabriël

12 augustus 2021 / via Shelley Young – Trinity Esoterics

Zelfliefde is zoveel meer dan jezelf af en toe trakteren of af en toe zelfzorg beoefenen. Het is een interne verschuiving die consequent prioriteit geeft aan je welzijn. Er zijn drie kernaspecten die onder de paraplu van zelfliefde vallen en dat zijn zelfacceptatie, zelfverering en zelfrespect.

De term zelfliefde wordt vaak geïnterpreteerd als zelfacceptatie, wat betekent dat je van jezelf houdt, waar je ook bent op je reis, gebreken en al. Zelf-eer betekent het erkennen van je ware goddelijke natuur, je doel, hoe ver je gekomen bent, en je successen. Zelfrespect komt voort uit het beoefenen van al het bovenstaande.

Als je worstelt met het respecteren van jezelf, of het ontvangen van respect van anderen, is je praktijk van zelfliefde waarschijnlijk onvolledig. Kun je jezelf door een bredere lens zien? Kun je verschuiven uit de modus van het oplossen van problemen met jezelf in niet alleen de aanvaarding, maar ook toegeven de prachtige dingen over jou? Het is de combinatie van zelfacceptatie en zelfwaardering die resulteert in zelfrespect. Wanneer je alle drie gebruikt, zul je gegrond zijn in het complete energetische model van zelfliefde en dat zal je relatie met zowel jezelf als met anderen verschuiven.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: Ine