Dagelijkse boodschap Aartsengel Gabriël

Dagelijkse boodschap Aartsengel Gabriël

27 juli 2021 / via Shelley Young – Trinity Esoterics

“Jullie zijn allemaal afzonderlijke aspecten van de goddelijke liefde die Bron is”

Liefde is een stabiliserende en balancerende kracht. Als je relatie met een ander stormachtig of twistziek is, is het niet de liefde die dat veroorzaakt, maar eerder de angst voor de afwezigheid van liefde.

Het kan ook een angst zijn om jezelf te verliezen in de liefde. We willen erop wijzen dat liefde je ware essentie is, dus je kunt jezelf er niet in verliezen, je kunt alleen meer worden van de waarheid van wie je werkelijk bent. Als we zeggen laat je bewustzijn de weg wijzen, zeggen we eigenlijk laat de liefde die je bent de weg wijzen.

Dus laat liefde jullie constante zijn, geliefden, terwijl jullie alles wat geen liefde is, maar dat wel zou willen zijn, toestaan naar boven te komen voor erkenning, heling en transformatie. Hoe meer jullie jezelf toestaan om met de stroom van liefde mee te gaan, hoe meer jullie je ware wezen omarmen, want jullie zijn allemaal afzonderlijke aspecten van de goddelijke liefde die Bron is, en de grote verschuiving op de planeet gaat over het accepteren en omarmen van die fundamentele waarheid.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: Ine