Dagelijkse boodschap Aartsengel Gabriël

Dagelijkse boodschap Aartsengel Gabriël

20 september 2022 / via Shelley Young – Trinity Esoterics

Dierbaren, jullie gaan het lichaam binnen met specifieke thema’s die jullie willen onderzoeken. Zie het als een gericht studiegebied.

Het kan zijn dat je die thema’s nooit helemaal loslaat, en dat is ook niet de bedoeling. Ze zijn aanwezig om je meesterschap over dat specifieke gebied of thema uit te breiden. De reden waarom we je dit vertellen is dat we willen dat je begrijpt dat je geen mislukkeling bent als het nooit weg is. Het gaat er niet om er per se vanaf te komen, maar eerder om tot een plaats van vrede en meesterschap met dat thema te komen.

Het succes komt niet van het uitroeien ervan, maar eerder van het kunnen zien hoeveel je bent gegroeid, hoe je je bewustzijn rond dat thema hebt uitgebreid, en het bent gaan ervaren vanuit een veel krachtiger ruimte. Van daaruit zul je het geschenk van dit alles kunnen zien, hoe het je leven en je ervaringen heeft beïnvloed, niet als een straf, maar eerder als een kans die je voortdurende groei en evolutie heeft ondersteund, en je vaak heeft gewezen op je eigen dienstbaar pad.

Zie je wel? De vooraf ingestelde thema’s die je kiest, sturen je op de prachtigste manieren naar je uitbreiding en doel. Zij verzekeren je groei en laat ons je geruststellen, je doet prachtig werk door elke kans die zij je bieden te benutten.

Aartsengel Gabriel

vertaling: wakkeremensen.org