Dagelijkse boodschap Aartsengel Gabriël 13 augustus 2021

Dagelijkse boodschap Aartsengel Gabriël

13 augustus 2021 / via Shelley Young – Trinity Esoterics

We hebben uitvoerig gesproken over de reïntegratie van alle niet-geheelde aspecten van jezelf als een essentiële stap op je evolutionaire reis, en we zijn zo blij dat velen van jullie dat werk hebben gedaan. Waar wij vandaag op willen wijzen is het belang van het aanbrengen van veranderingen die deze fragmenten helpen zich in veiligheid te brengen en binnen het geheel te blijven.

Het reïntegratieproces zal je geen blijvende resultaten geven als je doorgaat met dezelfde overtuigingen of hetzelfde gedrag die er in de eerste plaats voor zorgden dat die aspecten zich splitsten. De eerste stap is de erkenning dat je ongeheelde aspecten hebt. De tweede stap is ze te erkennen, naar ze te luisteren en ze te geven wat ze nodig hadden maar nooit kregen. De derde stap is ze weer thuis in je energetica te verwelkomen als deel van het geheel dat jij bent. En de laatste stap is het creëren van een nieuwe omgeving die hun welzijn en reïntegratie ondersteunt.

Voor je blijvend succes in deze healing is het belangrijk om oude geloofssystemen, onbewust gedrag of gewoonten aan te pakken die de fragmentatie in de eerste plaats hebben veroorzaakt. Het is essentieel om je bewust te zijn van de welzijnsbehoeften van die zeer gevoelige en kwetsbare delen van jou. Hoe kun je een veilige plek voor hen creëren en in stand houden, zodat ze kunnen vertrouwen, stralen en gedijen?

Je zult uit je oude onbewuste conditionering breken door simpelweg te vragen, voordat je verder gaat met welke beslissing dan ook: “Is deze actie respectvol en ondersteunend voor mijn nieuwe geïntegreerde aspecten, mijn genezing, mijn expansie, en mijn beoogde staat van zijn?” Deze ene krachtpatser van een vraag zal je elke keer weer helderheid brengen, en zal je ondersteunen in het ontdekken hoe je altijd het vermogen hebt om je eigen liefdevolle gids en herder te zijn.

Het kan in het begin ongemakkelijk lijken om te stoppen en vragen te stellen, maar het is essentieel om nieuwe gewoontes en manieren van zijn te creëren en voor je het weet zul je gewoon op een natuurlijke manier acties kiezen die je ware intenties ondersteunen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: Ine

♥  ♥  ♥ 

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien