AE Gabriël – Je vrij voelen om jezelf te zijn is het grootste geschenk dat je kunt geven

AE Gabriël –
Je vrij voelen om jezelf te zijn is het grootste geschenk dat je kunt geven

4 april 2021, shantagabriel.com

Geliefde,

In je hart ben je vrij. Deze energie van vrijheid kan in je dagelijkse leven tot uiting komen en kan ook als een heilig vertrouwen in jou worden bewaard. Deze energie is God die door je heen werkt en je aanmoedigt om je licht te laten schijnen.

Wanneer je je vrij voelt om jezelf te zijn, is dat het moment waarop je licht het helderst schijnt. Dan ben je het meest ontspannen en gelukkig, en dat is de manier waarop je Geest bedoelde dat je zou leven.

Als je je licht laat schijnen in de wereld, wordt de duisternis verlicht. De delen van de samenleving die de grootste uitdaging bieden, zijn degenen die het meeste licht nodig hebben. Gods liefde door je heen laten stromen als Goddelijk Licht is een van de beste manieren om de veranderingen te creëren die je in je wereld wilt. Deze energie van met liefde gevuld licht kan heelheid en genezing brengen in elke situatie.

Wanneer je naar deze plek van licht in jezelf komt, herinnert het je aan de vreugdevolle staat van een gelukkig kind. Je wordt aangemoedigd om deze vreugdevolle energie in je gezin en wereldse leven tot uitdrukking te brengen. Het is de spontane vrijheid om met vriendelijkheid en mededogen de waarheid vanuit je hart te spreken. Het is het enthousiasme om te doen wat je het liefst doet, wetende dat je op elk moment goddelijk geïnspireerd bent. Dit zijn de geschenken die je wordt gevraagd aan de wereld te geven.

Ervaar de vrijheid van Goddelijk Licht in jou aan het werk. Voel je vrij om zoveel liefde door je heen te vragen dat je het naar anderen kunt laten overvloeien. Vraag om overvloedige vreugde in jezelf, zodat je die kunt delen. Vraag om je hoogste waarheid te spreken met het mededogen van de Engelen. Vraag om in je hart te weten wat goed voor je is om op elk moment te doen en te zeggen. Vraag om een voertuig te zijn voor Goddelijk Licht dat de wereld binnengaat. Laat het nu je persoonlijke veld binnentreden.

Als je jezelf toestaat de gaven te ontvangen die uit je gebeden komen, geeft dat je perfecte vrijheid van meningsuiting terwijl je te allen tijde de goddelijke bronnen in je kent.

Je bent een geschenk aan de wereld als je alle schoonheid in jezelf tot uitdrukking brengt. Deel je meest heilige zelf als je de leiding voelt om dat te doen. Laat Gods licht door je heen schijnen en onthoud:

Je vrij voelen om jezelf te zijn is het grootste geschenk dat je kunt geven.

Vertaling Agnes