Aartsengel Gabrielle: Nieuw begin / Gechanneld door: Lee Degani

Aartsengel Gabrielle: Nieuw begin

Gechanneld door: Lee Degani – 1 juni 2023

 

AA Gabrielle bracht zo’n sprankelend verjaardagsbericht dat ik nog steeds zweef van vreugde! Ik hoop dat jullie er net zoveel van houden als ik!!!

Ik ben Gabrielle en ik werk samen met mijn broer, mijn broer van de violette straal. Want ook ik kom binnen om “Gelukkige verjaardag” te zeggen en jullie mijn bubbels van vreugde te brengen, want is een verjaardag geen tijd van vreugde?

Is een verjaardag niet een tijd van een nieuw begin? En geliefden, elke dag is jullie verjaardag! Elke dag kun je vieren! Niet slechts één keer per jaar, niet alleen bij grote verjaardagen zoals een 70ste of 60ste. Maar elke dag is je verjaardag en elke dag vieren we dat.

Nu, wat kan je doen met mijn bubbels? Ja, ze kunnen in die champagne! Maar wist je dat je die fles champagne niet eens nodig hebt? Want deze bubbels zijn je geboorterecht, deze bubbels van vreugde, van een nieuw begin.

Elke keer dat je lacht, elke keer dat je een gedachte hebt die blij is, een gedachte die zorgeloos is, produceert het bubbels. Je denkt toch niet dat ik ze allemaal lever? We produceren ze samen. Elk moment dat er een glimlach is, zijn er bellen. En deze bellen gaan de wereld in en beïnvloeden iedereen waarmee ze in contact komen.

Nee, ze zijn niet altijd met het blote oog te zien. Maar ze kunnen gevoeld worden. En daarom vraag ik jullie om dit in gedachten te houden, want deze bubbels van vreugde kunnen jullie naar een plaats brengen die Liefde produceert.

Kan liefde gemaakt worden? Het is een vreemde term, nietwaar? Maar net zoals Vreugde de bellen brengt, zo brengt Liefde de heiligheid, de hoogste trilling. Ja,

Liefde is al een energie. Liefde is wat je zou kunnen zien als het heilige of als G0d. Maar Liefde brengt ook meer Liefde. Jullie hebben de kracht, geliefden, om deze scheppers te zijn, om meer Liefde in de wereld te brengen en ik ben er trots op te kunnen zeggen, ik ben in Vreugde om te kunnen zeggen, dat het gebruik van mijn bubbels jullie kan helpen om precies dat te doen.

Mijn bubbels gebruiken om de Liefde, de Helende Liefde, op te roepen is wat ieder van jullie ook kan doen. Het maakt niet uit of het het lymfesysteem is dat niet beweegt, dat zoveel zwelling veroorzaakt. Of het maakt niet uit of er een gekwetste pink is. Dit kan alles genezen. Breng het in je essentie en laat deze bubbels door je heen stromen. Ze hebben de kracht om uit te zetten. Ze hebben de kracht om uit te breiden wat nodig is. Ze hebben de kracht om te verminderen als er te veel van iets is.

Dus hou dit in gedachten. Ik geef je nu dat glas bubbelende vreugde en vraag je het te drinken en die bubbels te voelen. En laat ze nu naar elk deel van je wezen gaan. Weet dat elke keer dat je dat glas oppakt, je meer zult ontvangen. En geliefden, het glas is nooit leeg.

Ik verlaat jullie nu met een lach, met Vreugde, met een nieuw begin, met verjaardagen om elke dag te vieren.

En voor genezing met mijn bubbels van Vreugde, mijn bubbels van Liefde, jullie bubbels, onze bubbels.

Vaarwel.

Aartsengel Gabriëlle

Vertaling: wakkeremensen.org