Aartsengel Gabriël: Zachtjes en met liefde, eer jezelf. /30 september 2019 / Door Shanta Gabriel

Aartsengel Gabriël:
Zachtjes en met liefde, eer jezelf.
30 september 2019 / Door Shanta Gabriel
Geliefden,

Zachtjes en met liefde, eer jezelf.
Eer de zachtheid van je hart, eer je vermogen om anderen lief te hebben en vergeet vooral niet om jezelf lief te hebben en te eren.
Vergeet niet om elke dag tijd opzij te zetten om uw lichaam/geest met diepe ademhalingen te eren. Gebruik je ademhaling om je voorwaartse momentum meerdere keren per dag te stoppen en nieuwe zuurstof in je lichaam te brengen. Voel hoe belangrijk het is om te vertragen voordat je je gestrest en overweldigd voelt. Hoewel je misschien denkt dat er niet genoeg tijd is om te stoppen, zal het nemen van twee minuten om te stoppen, te ademen en je energiesysteem te resetten je vindingrijker maken in je dagelijkse leven.
Eer je fysieke lichaam wetende dat het Licht van het Goddelijke binnenin actief is en werkt via jou. Je lichaam is het voertuig dat je is gegeven om je goddelijkheid in dit leven te verankeren. Dit fysieke wezen wordt je Tempel van de Allerhoogste wanneer je het eert door je lichaam alles te geven wat het nodig heeft om te gedijen.
Eer je gevoelige hart en de kwetsbaarheid die je elke dag voelt. Je verfijnt je energiesysteem met je spirituele oefeningen en dus voel je je misschien nog rauwer en meer blootgesteld. Wanneer je de zachtheid en compassie die je vanbinnen hebt kunt eren, kun je je waarde voor de wereld herkennen. Weet dat er een sterke behoefte is aan deze kwaliteiten in de wereld die op dit moment honger heeft naar meer compassie.

Met je spirituele oefening bouw je een sterker veld van Licht op waarmee je grotere frequenties in je energiesysteem kunt vasthouden. Dit bouwt je stralende schild van Licht dat je van binnenuit kan beschermen.
Eer je geest en herken zijn gaven, zodat je  met de kracht van Goddelijk Licht helder denken, uitgebreide percepties kunt brengen en je gedachten kunt verlichten. Met deze uitbreiding kun je werken in het gebied van Oneindige Intelligentie. Terwijl je open staat, sta je jezelf toe om meer te leren over hoe te leven in harmonie en schoonheid. Wanneer je je gedachten verlicht, ben je begaafd met grotere gelijkmoedigheid en evenwicht van waaruit je de wereld om je heen kunt bekijken.
En natuurlijk betekent het eren van jezelf de geest in jou eren. Je bent een echte vonk van goddelijkheid en deze vlam brandt in je hart wanneer ze wordt geactiveerd door je verbinding met je hoogste zelf. Dit goddelijke aspect van je ziel wijst je de weg, zodat je ook een wegwijzer  voor anderen kunt zijn. Mensen moeten een model krijgen om een beter begrip te bevorderen van hoe ze een multidimensionaal leven kunnen leiden terwijl ze in een fysiek lichaam zijn. Jezelf eren straalt deze zegen de wereld in en laat innerlijke vrede een kalmerende en verzachtende aanwezigheid zijn temidden van verandering.
Je unieke Ziel-geschenken zijn belangrijk voor de wereld. Ze fungeren als een ontbrekend stukje van de puzzel dat alleen jij kunt invullen. Het delen van je geschenken bevordert heelheid in de wereld. Als je niet weet wat je Ziel zijn, kijk dan naar wat je het liefst doet. Geef dat geschenk en je zult een belangrijke vereiste voor je ziel vervullen.
En we zeggen nogmaals, zachtjes en met liefde, eer jezelf en alles zal goed komen. Alles is goed en zo is het.
Shanta Gabriel
Vertaald door Agnes