Aartsengel Gabriel: Weerstand en Acceptatie

Weerstand en Acceptatie

Gechanneld door: Shelley Young – 2 augustus 2022

Weerstand is het besluit om je met een ongewenste energie bezig te houden op een manier die niet veel voorwaartse beweging toelaat naar wat je werkelijk verkiest. Voel in de energie van weerstand. In het beste geval voelt het tegenstrijdig, vastzittend, onbeweeglijk, of als touwtrek energie. In het slechtste geval wordt het triggerend en graaft het je dieper in energieën die niet je voorkeur hebben.

Aanvaarding is er voor kiezen om te erkennen dat een ongewenste energie bestaat op een manier die je ook in staat stelt om te onderzoeken waarom ze er is en om er voorbij te stromen.

Weerstand is zoals een verzoek indienen om een buffet te sluiten omdat er uien zijn en je niet van uien houdt. Andere mensen kunnen boos worden omdat ze van uien houden en ze als optie bij het buffet willen. Beide partijen kunnen zo verwikkeld raken in de strijd dat niemand de voeding krijgt waarnaar ze op zoek waren!

Acceptatie is zien dat er een optie op het buffet is die je niet lekker vindt en weten dat je ervoor kunt kiezen om die niet op je bord te leggen en je voorkeuren te blijven volgen. Je begrijpt ook dat de optie die niet jouw voorkeur heeft, iemand anders goed kan dienen. Het is een vreedzame voorwaartse beweging die de keuzes van iedereen respecteert.

Aartsengel Gabriël

Vertaling: wakkeremensen.org