Aartsengel Gabriël: Wandel in Schoonheid, Leef in Vertrouwen Gechanneld door Shanti Gabriel – 25 December 2019

Aartsengel Gabriël:
Wandel in Schoonheid, Leef in Vertrouwen
 25 December 2019
We putten uit de medelevende en tijdloze wijsheid van De Gabriël Boodschappen om inzicht en inspiratie te geven die we elke dag van ons leven kunnen toepassen.
Deze boodschap van Aartsengel Gabriël inspireert ons om ons te herinneren dat er een elegantere manier is om te leven in deze veranderende wereld.
Deze woorden verduidelijken de weg naar een zorgeloos, vreugdevol en vreedzaam leven. Wandelen in Schoonheid betekent kijken met je hart en je geest naar alles wat je ziet. Dit kan betekenen dat je voorbij het oppervlakkige uiterlijk van disharmonie kijkt en weet dat er perfectie en schoonheid in een situatie zit. Er is schoonheid om je heen en soms is er een gebed nodig zoals “laat me de schoonheid hier zien, Engelen,” om dit duidelijk te maken.

Wandelen in Schoonheid betekent ook het bewustzijn dat er schoonheid in deze wereld is om naar de oppervlakte te laten borrelen, zodat je je bewust kunt zijn van de grote schoonheid van Gods schepping. Eén bloem bevat evenveel van de sleutel tot universele kennis als een heel veld van bloemen.

Doe alles wat je kunt om je bewust te worden van de schoonheid om je heen en om meer schoonheid in jouw wereld te brengen. Het brengen van die ene bloem in jouw huis kan de dag opfleuren, want de spirituele essentie in die bloem dringt door in jouw wereld. Zoek elke dag naar schoonheid en wees dankbaar voor alles wat je vindt.
Leven in Vertrouwen betekent dat er diep van binnen een innerlijk weten is dat je nooit alleen bent, en dat de Engelen voor jou werken in jouw leven. Als je jouw leven aan God geeft en bidt dat het Goddelijke zal worden gedaan, kun je in elke situatie vertrouwen op de juiste uitwerking voor het hoogste goed van alle betrokkenen. Leven in Vertrouwen betekent dat je accepteert wat er in je leven zichtbaar is en dat je aanspraak maakt op de Goddelijke Orde die inherent is aan elke situatie. Leven in Vertrouwen stelt de Engelen in staat om je te troosten en te inspireren, zodat je op elk gebied van jouw leven steun kunt krijgen.
Als je weet dat de goedgunstige liefde van God jou de weg leidt, is er een baken van licht om te volgen. Deze liefde is de meest krachtigste kracht voor het goede in het Universum. Deze liefde creëert Vrede en Harmonie in het hart en de ziel van elke persoon die zich herinnert. Laat het geloof in deze uitspraak elke cel van je wezen doordringen. Je wordt altijd geleid door Gods liefde en je bent nooit alleen. Je kunt op elk moment een beroep doen op deze liefde en werkelijk weten dat het er voor je is.
Dus laat deze boodschap van Aartsengel Gabriël jouw manier van leven worden. Geloof zal meer Liefde, Vreugde en Vrede voor je creëren in alle opzichten.
Nogmaals dierbare, zeggen we tegen je:
Wandel in Schoonheid, leef in Vertrouwen en weet dat de weldadige Liefde van God jouw begeleid op je pad.
  

Vertaling: Martien – wakkeremensen.blogspot.nl

♥  ♥  ♥
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien