Aartsengel Gabriël – Waar Je Al Die Tijd Op Hebt Gewacht

Aartsengel Gabriël – Waar Je Al Die Tijd Op Hebt Gewacht

Gechanneld door: Shelley Young – 4 april 2023

Dierbaren,

Jullie bevinden je in een tijd van wedergeboorte. Jullie laten het oude hoofdstuk achter je en stappen volledig in het nieuwe. Heb geduld met jezelf! Het kost tijd om te wennen aan geheel nieuwe energieën en de manieren die voor jullie het beste werken om daarin te navigeren.

Jullie bevinden je in een tijd die rijp is voor manifestatie, voor uitbreiding, nieuwe ontdekkingen en het maken van kwantumsprongen. Als je dingen hebt uitgesteld waarvan je weet dat je ze moet doen voor je eigen comfort en welzijn, dan is het nu tijd om ze te doen. Het is tijd om duidelijk en eerlijk tegen jezelf te zijn.

Wat ben je klaar om los te laten? Welke oude gewoonte is een prioriteit voor je om voorbij te evolueren? Dit is het ideale moment om het aan te pakken, want je bent in een periode die ongelooflijk ondersteunend is om dat werk te doen. Als je klaar bent, wat ben je dan bereid te ontvangen dat ruimte krijgt om in je leven te verschijnen door het loslaten van wat niet langer werkte of je eer aandeed?

Als we het hebben over helder krijgen wat je wilt manifesteren, dringen we erop aan dat je dat niet beperkt door de oude gewoonten van micromanagement, angst of twijfel. Dit gaat over manifestatie op het volgende niveau, die plaatsvindt als een co-creatief proces. Identificeer je met de kernelementen die voor jou het meest betekenen en die energetisch goed voelen als je eraan denkt. Dat kunnen vrijheid, voldoening, doel, verwondering, verbinding of een ander kernelement zijn waar je ziel naar hunkert en je naar toe wenkt.

Door je op die elementen te focussen, toon je je bereidheid om je te laten leiden met volledig geloof en vertrouwen van een universum dat je aanbidt, je hoogste potentieel kent en niet kan wachten om je te leiden op het pad van ontdekking van wat werkelijk voor je bestaat, dat je je nooit zou kunnen voorstellen vanaf waar je nu bent.

Immers, als je je in ongekende energieën bevindt, betekent dat ook ongekende mogelijkheden, kansen en ervaringen om het oude te vervangen. Dit is waar je al die tijd op hebt gewacht ~ om te spelen in de magie en het wonder van het voorheen onontdekte als een belichaamde ziel op een opstijgende planeet!

Aartsengel Gabriël

Vertaling: wakkeremensen.org