Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Zondag 8 September 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Zondag 8 September 2019

Velen van jullie staan klaar om in de volgende fase van jullie incarnatie te stappen, maar weten niet hoe het verder moet. Jullie willen de aanwijzingen of de kaart naar het nieuwe.
Lieve mensen, jullie bewegen in ongekende energieën, waardoor jullie pioniers worden. Pioniers hebben geen kaarten, zij zijn degenen die nieuwe paden voor anderen in het leven roepen. Jullie zoeken door ervaring uit wat er mogelijk is, en welke weg je moet gaan, en delen dan wat jullie ontdekt hebben.
Pioniers nemen beslissingen door hun hart te volgen en beslissingen te nemen op basis van de hoogste keuze op elk moment van de dag. Dit is een pad van aanwezigheid, van intuïtie, van exploratie. Er is geen goed of fout, want alle waarde zit in de ervaring. 

Dit is de reden waarom zo velen van jullie in een rustige fase zijn geweest. Het heeft jullie de tijd gegeven om duidelijkheid te krijgen over wie jullie zijn en wat jullie zouden willen proberen om vooruit te komen. De fase die jullie binnengaan is gebaseerd op vrijheid, aanwezigheid en zelfexpressie.

Dus hier zijn de instructies die jullie hebben gezocht. Beweeg met de energieën. Volg je hart. Probeer dingen uit en als jouw ervaring je niet bevalt, probeer dan iets anders. Speel. Wees nieuwsgierig. Laat de dingen zich ontvouwen. Vertrouw op jouw wijsheid en bereidheid tot deze nieuwe fase.
Begrijp dat dit een wonderlijke tijd is vol nieuwe potentiëlen en mogelijkheden waar jullie nu mee bezig zijn. En bovenal, weet dat jullie energieën en voorkeuren meer dan  genoeg zijn om jullie van dienst te blijven zijn voor de verandering waar jullie zo’n centraal en gewillig deel van uitmaakte en zullen blijven uitmaken.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
Wij zijn u zeer dankbaar voor de donaties die wij
in de maand Augustus van u hebben mogen ontvangen.
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien