Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Zondag 5 Juli 2020

Aartsengel Gabriel

via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Zondag 5 Juli 2020

Een vraag in de geest van veel verlichte mensen is: “Wat is mijn doel?” Zelfs als je hebt gewerkt met wat je eerder voelde als zijnde jouw doel, zou je het gevoel kunnen hebben dat die rol op zijn einde loopt en dat je probeert te ontdekken wat je volgende dienstenaanbod zou kunnen zijn. Dit is heel gewoon omdat velen van jullie klaar staan om de volgende fase van je incarnatie in te gaan.

Het eerste wat we willen dat jullie begrijpen is dat er nooit een tijd is geweest dat jullie niet in dienstbaarheid zijn geweest. Jullie hebben het geheel aangevuld met je energie vanaf het moment dat je voor het eerst adem haalde. Verder blijft jullie groei en evolutie de drijvende kracht achter de verschuiving die zich op jullie planeet voordoet. Maar we begrijpen wel dat sommigen van jullie op zoek zijn naar een manier om de weg naar een meer tastbare dienstbaarheid te vinden.

De manier om je weg te vinden naar jouw ideale dienstbaarheidspad is door je over te geven aan jouw hoogste dienstbaarheid. Jouw overgave hoeft geen uitgebreid ritueel te zijn, maar het moet wel oprecht zijn. Onze partner in transmissie vond haar weg naar het werken met ons door God te vragen het stuur over te nemen met de brede intentie dat zij wenste mensen te helpen.

Gebruik de taal die voor jou het beste aanvoelt. Je zou je kunnen overgeven aan jouw hoogste dienstbaarheid, aan een vreugdevolle, ondersteunde dienst, aan jouw hoogste levensuitdrukking – welke formulering dan ook, die voor jou juist en goed aanvoelt. Ga dan in de ontvouwing en volg de tekens en synchroniciteiten die de weg wijzen. Een brede intentie opent je voor een groter potentieel dan je zou kunnen beseffen.

Als er niet één ding gebeurt, weet je dat je hoogste dienstbaarheid op dat moment gewoon de energie vasthoudt die je doet, en als dat servicecontract voorbij is, ga je naar de volgende, mooi en efficiënt, voor altijd vloeiend in jouw volgende perfecte uitlijning.

Aartsengel Gabriel

Bron: http://trinityesoterics.com/
Vertaling: Martien

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien