Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Zondag 5 Januari 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Zondag 5 Januari 2020
De dagelijkse boodschap van vandaag kwam terug in mijn bewustzijn dankzij Mary Josephine Hession. Ik heb het gevoel dat dit gebeurde omdat het belangrijke informatie is die weer gedeeld wilde worden, dus hier is het 🙂
Dierbaren, er zijn meerdere tijdlijnen die een veelheid aan ervaringen bevatten waar jullie op elk moment toegang toe hebben.
Als jullie een diep verlangen of verlangen naar een ervaring hebben, is er altijd een overeenkomstige tijdlijn die die ervaring bevat. Het feit dat jullie een verlangen hebben, laat jullie weten dat het potentieel bestaat.
Jullie verschuiven naar tijdlijnen door jullie focus, intentie, overgave en stroming. Dit is waarom jullie niet kunnen creëren wat jullie willen door negatieve focus of angst. Jullie energetische betrokkenheid bij wat ongewenst was zou jullie stevig op de tijdlijn houden die die energie in zich draagt.

Jullie ziel weet precies hoe je op de tijdlijn moet komen die je zal leiden naar wat je van plan bent te ervaren. Jullie intentie is als het instellen van je interne GPS en je overgave en stroom met geloof en vertrouwen laat jullie energie bewegen in de energetische stroom die jullie naar je volgende grootste ervaring brengt. Zo eenvoudig is het.

Het mooie van dit alles is dat het allemaal beschikbaar is voor jullie, jullie hoeven alleen maar te kiezen. En als jullie iets kiezen waar jullie niet om geven, kunnen jullie opnieuw kiezen, eindeloos bewegend en stromend in de matches die het beste aansluiten bij jullie voorkeuren en jullie volgende hoogste expressie van jezelf. Het bestaat allemaal voor jullie als jullie gewoon kunnen beslissen om je hart de weg te laten wijzen naar het rijk van het oneindige potentieel.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien