Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Zondag 24 Mei 2020

 

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Zondag 24 Mei 2020
Angst, twijfel, pogingen tot microbeheer van het Universum, weerstand tegen stroming, waardigheidskwesties, en niet bereid zijn om te ontvangen zijn allemaal aspecten die kunnen interfereren met de ontdekking van jullie hoogste potentiëlen en perfecte overeenkomsten die voor jullie bestaan.
Als jullie je in elk van die aspecten verdiepen en aandacht besteden aan jullie lichaam, zullen jullie onmiddellijk voelen hoe ze een gevoel van samentrekking in jullie lichaam creëren. Als je niet zeker weet of je je eigen voorwaartse beweging blokkeert, denk dan na over wat je zou willen creëren of ervaren en kijk of er expansie in e lichaam is als je er aan denkt, of dat je een van de eerder genoemde aspecten voelt activeren.
Creatie is een expansie, Dierbaren, en jullie moeten bereid zijn om naar voren te stromen in de ontdekking van wat er voor jullie beschikbaar is. Elk van de genoemde elementen heeft te maken met angst voor de toekomst. Maar hier is het goede nieuws. Jullie creëren niet in de toekomst, jullie creëren vanaf het Nu moment.
Dus als jullie één van het bovenstaande voelen, wees dan aanwezig. Merk bewust het wonder en de schoonheid op die altijd bestaat als je ervoor kiest om het te zien. Mediteer. Wees dankbaar. Adem. Vraag om begeleiding. Ben. Breng tijd door met activiteiten die je helpen expansie en liefde te omarmen. Al deze praktijken geven aan dat je bereid bent om te evolueren, uit te lijnen, te stromen en te ontvangen, en de ontvouwing zal voor de rest
zorgen.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: Martien
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien