Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Zondag 19 Januari 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Zondag 19 Januari 2020

Energetisch verschuiven is een proces dat eenvoudigweg niet kan worden overhaast, of het nu gaat om het individu of om de verdieping van een ziel verbinding relatie. Het is een integratie die geëerd moet worden en zich in zijn eigen goddelijk volmaakte tempo van ontvouwing moet kunnen bewegen.

Dit kan voor sommigen van jullie moeilijk te accepteren zijn omdat jullie zo lang doelgericht zijn geweest, op zoek naar een duidelijk begin en einde, of misschien denken dat jullie ergens zullen aankomen en klaar zullen zijn. Maar jullie verlichtingsproces, hoe het voor jullie ook plaatsvindt, is er een van voortdurende expansie en openingen om jezelf op nieuwe, steeds veranderende manieren te leren kennen.


Het is nooit compleet. Jullie ware aard, samen met die van Het Universum, is voortdurende beweging en evolutie. Wat dit betekent is dat het geen zin heeft als je klaar bent. In feite zal het proberen om statisch te blijven alleen maar leiden tot ontevredenheid en ongemak. Jullie ziel probeert altijd uit te breiden naar nieuwe staten van zijn om deze vervolgens te verkennen en van daaruit te creëren. Het is hoe jullie je ware essentie en hoogste potentiëlen ontdekken.

Vanuit dit gezichtspunt kunnen jullie beginnen in te zien dat elke stap, elke integratie, even belangrijk is. Velen van jullie denken dat je een niveau van verworvenheid of verbondenheid moet bereiken om echt van dienst te kunnen zijn, maar wat wij willen dat jullie begrijpen is dat elke uitbreiding en integratie van vitaal belang is voor beiden en voor het geheel. Jullie groei is jullie dienstbaarheid, elke stap van de weg.

Dus neem plaats op jullie reis. Verwonder je over de goddelijke intelligentie en het doel van jullie ontvouwing, waarbij jullie elk nu moment en elke ontdekking eren als wat de drijvende kracht achter de verandering is, zowel individueel als collectief. Het is allemaal prachtige dienstbaarheid, want elke keer als jullie thuiskomen bij een diepere kennis van jezelf, verankeren jullie de energieën die het geheel ondersteunen en leiden doorheen jullie Zijnheid.


Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien