Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Zondag 14 juli 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Zondag 14 juli 2019

Liefde en stroming zijn dezelfde dingen. Liefde staat Het Universum toe door jou heen te stromen. Het is het uitbreiden van jouw kennis van het zelf en jouw ervaringen door jouw eigen hoogste afstemming toe te laten de weg te leiden. Liefde is de grote verbinding en leider. Liefde zijn is jezelf uitdrukken als het beminde en essentiële deel van het geheel dat je altijd al bent geweest.
Overgave aan de stroom is het besluit om de Onvoorwaardelijke Liefde en leiding van Het Universum te ontvangen. Het is uitbreidend, ondersteunend, verbindend en gevuld met alles wat je ooit nodig zou kunnen hebben of verlangen om echt te gedijen. Kiezen om uit de stroom te blijven is, in feite, ervoor kiezen om jezelf gescheiden te houden van de Onvoorwaardelijke Liefde, Acceptatie en veilig comfort waar je naar verlangt.

En als laatste, maar zeker niet het minste, is jezelf liefhebben een zeer krachtige daad van inclusie en eenwording die je terugbrengt in de stroom die er altijd al op je heeft gewacht om je waarheid terug te winnen en verder te gaan op de meest oprechte en krachtige manieren.

Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
Wij zijn u zeer dankbaar voor de donaties die wij
in de maand Juni van u hebben mogen ontvangen.
Wij wensen iedereen een fijne en
onvergetelijke vakantie toe
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien