Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Zondag 12 Januari 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Zondag 12 Januari 2020
Dierbaren, het is jullie angst voor het oordeel dat jullie er niet in slagen om helder te schitteren als jullie authentieke zelf. Het is jullie eigenlijke oordeel over jezelf dat jullie in voortdurende weerstand houdt met betrekking tot wie jullie werkelijk zijn. Als je bang bent voor het oordeel van anderen, waarom zou je het dan in hemelsnaam op jezelf schuiven?
Velen van jullie denken ten onrechte dat jullie zelf-oordeel jullie een beter mens maakt. Maar in werkelijkheid creëert het weerstand tegen jezelf en dimt het je licht. Jullie kunnen jezelf niet de trap op naar verlichting bekritiseren, want het is een proces van het herontdekken van je eigen goddelijkheid. Jullie kunnen je waarheid niet ontkennen en op het zelfde moment claimen.
Het is jullie liefde en acceptatie waar jullie naar verlangen. Dat is wat de veilige ruimte voor jullie schept om te groeien en te evolueren en jullie hoogste expressie van jezelf te laten schitteren. Het is door te kiezen om te leiden met die eigenschappen dat jullie het vreugdevolle proces van thuiskomen bij jezelf ervaren.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl