Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Zaterdag 4 April 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Zaterdag 4 April 2020

Een belangrijk aandachtspunt in de tijd waarin jij je nu bevindt is hoe jij je voelt, en hoe anderen zich voelen. Dit is verankering in een nieuwe gewoonte van gewaarzijn, bewustzijn, empathie en compassie, die een grotere verbinding zal creëren zowel binnen als met anderen.
Toen het leven zo druk was, hadden velen van jullie gewoonweg niet de tijd, de ruimte of de energie om zich echt te kunnen verbinden met je gevoelens en behoeften. Dit resulteerde in ontkoppeling in vele vormen. De time-out die zo velen van jullie ervaren is nodig om jullie terug te brengen naar een gezondere balans en staat van verbinding.
Het geeft je de kans om in contact te komen met wie je werkelijk bent en wat je nodig hebt en wat er bij je past.

Het duurt 21 dagen om nieuwe gewoontes in de hersenen vast te stellen. Een nog grotere
verandering vindt plaats op een veel dieper energetisch niveau bij de 40 dagen. Er is een veel groter doel voor jullie periode van afzondering dan velen van jullie zich bewust zijn. Dit is een essentieel onderdeel van de globale reset waar we het over hebben gehad. Het is allemaal ontworpen om jullie in te stellen om verder te gaan naar de volgende fase van jullie incarnatie op nieuwe en veel bewustere en krachtigere manieren. Dit verklaart waarom zo velen van jullie het gevoel hebben dat wanneer jullie verschijnen de dingen voor altijd zullen veranderen.
Dus heb vertrouwen, Dierbaren. Laat de wijsheid van jullie ziel je naar voren leiden. Omarm het geschenk van de tijd als je gegeven is, evenals de periode van transformatie waarin jullie je bevinden. Het is diepgaand, en krachtig, en zal jullie goed dienen.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien