Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Zaterdag 30 Mei 2020

 

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Zaterdag 30 Mei 2020
Jullie onuitgesproken emoties, met name boosheid en frustratie, kunnen bij onderdrukking leiden tot een diepe droefheid. Want velen van jullie op een spirituele reis, hebben jullie deze emoties onderdrukt, en ze als “onuitgesproken” beschouwd.
Terwijl jullie je voorbereiden op de volgende fase van jullie reis, zijn velen van jullie in de eindfase van een grondige herziening van de eerste fase van jullie incarnatie. Dit zal je in staat stellen om je los te maken van oude tijdlijnen en het verleden te laten gaan, de groei en de geleerde lessen te omarmen en de rest achter je te laten, precies zoals je dat zou doen met een vorig leven. Terwijl het proces van herziening zich verplaatst van het heden terug naar de geboorte, is de fase die velen van jullie doormaken de vroege kindertijd.
We dringen er bij jullie op aan om de tijd te nemen om contact te maken met je kind zelf en het te eren, te beschermen, lief te hebben en te integreren met elk aspect dat niet heeft gekregen wat het nodig heeft. Laat dat aspect van jullie alle emoties en liefde hebben en ondersteun het door die ervaring. Laat het weten dat ze normaal waren, en gerechtvaardigd, en niets om te ontkennen of om schaamte voor te voelen.
Wanneer je jezelf toestemming geeft om behoeften te erkennen die niet zijn vervuld en vaardigheden hebt ontwikkeld die je nodig had maar die je niet zijn aangeleerd, kun je die emoties op een veilige manier loslaten. Begrijp dat degenen die toen voor je zorgden gewoonweg het belang van die emoties niet kenden en je naar het beste van hun kunnen probeerden te leiden.
Het is nooit te laat om terug te gaan en jezelf te geven wat je niet hebt gekregen. Weet alsjeblieft dat er een enorme liefde en steun voor je beschikbaar is door dit alles. Jullie gidsen, engelen en de opgestegen meesters zijn altijd beschikbaar om jullie alle extra hulp te geven die jullie nodig hebben tijdens dit proces. We zijn slechts een verzoek verwijderd.
De verlichting van het bewegen uit de weerstand tegen jezelf, samen met de erkenning en de bevrijding van die emoties, zal veel meer ruimte voor je creëren om te belichamen wie je werkelijk bent en om opnieuw te creëren in veel meer vreugdevolle, huidige en krachtige manieren. Het is diepgaand innerlijk werk dat zal worden weerspiegeld in alle aspecten van jullie uiterlijke wereld.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: Martien
♥  ♥  ♥
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien