Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Zaterdag 28 Maart 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Zaterdag 28 Maart 2020
Dierbaren mensen, de reacties op de tijd waarin jullie je bevinden zijn enorm en gevarieerd door de persoonlijke geschiedenis van mensen, zowel in het verleden als in het heden, de
conditionering en het niveau van de belichaming.
Mensen vertellen dat ze niet moeten voelen wat ze voelen, zal hun ongemak alleen maar verergeren, want het zal alleen maar bijdragen aan hun weerstand. Door mensen te vertellen dat het essentieel is om uit angst te blijven, zullen ze zich nog meer ontmoedigd en bang voelen als hun huidige reactie angst is.
Dus als jij of de mensen van wie je houdt de heel normale reactie van angst hebben, erken het dan. De gave van angst is dat het je op de hoogte brengt van iets, zodat je jezelf veilig kunt houden.

Een nuttige oefening, als je eenmaal de angst hebt erkend, kijk dan om je heen in jouw nu-moment en beoordeel jouw veiligheid. Het overgrote deel van de tijd ben je veilig in jouw nu-moment. Wat werkt er in jouw huidige moment? Waar kun je dankbaar voor zijn in jouw directe omgeving? Waarvoor kun je dankbaar zijn in jouw eigen lichaam?
Maak vervolgens verbinding met jouw innerlijke wijsheid. In ieder van jullie is er een leidende kracht, je eigen goddelijke essentie, die je altijd weet te bewegen. Als je in jouw aangeboren wijsheid terechtkomt, zul je je rustiger en evenwichtiger voelen.
Als je moeite hebt om je te verbinden met jouw innerlijke wijsheid, ga dan terug naar de beoordeling van jouw directe omgeving. Adem. Wat kun je doen waardoor je je het veiligst voelt? Wat kun je doen aan waar je niet tegen bestand bent?
Als je eenmaal in die meer ondersteunende ruimte bent, doe dan een beroep op jouw innerlijke wijsheid. Je kunt het nuttig vinden om te experimenteren totdat je de omstandigheden vindt die het gemakkelijk maken die verbinding te maken. Vergeet dan niet om in die uitlijning te gaan wanneer je die nodig hebt. Wees er zeker van dat je alleen maar de intentie hebt om je te verbinden met de wijsheid die altijd in je zit en dan de actiestap te nemen om het te doen, hoe goed het ook voelt voor jou, dat is alles wat nodig is.
Als je je eenmaal hebt verbonden met jouw innerlijke wijsheid, laat het dan toe om een gesprek te voeren met jouw angst. Erken het. Bedank het voor zijn dienst. Laat het dan de teugels doorgeven aan het bevoegde deel van je en geef het de rest, de geruststelling, en de liefde die het nodig heeft.
Troost het en voed het zoals je een klein kind zou doen.
Dierbaren, jullie wijsheid is de kern van jullie. Ze is er altijd om je te leiden, om van je te houden, om je te helpen navigeren en om jezelf en anderen gerust te stellen. Simpelweg het erkennen is altijd beschikbaar voor jullie en het hebben van de intentie om je ermee te verbinden is alles wat je hoeft te doen.
Voelt dat niet veel krachtiger dan jezelf te bestraffen voor het hebben van de zeer normale eerste reactie van angst? Het erkennen en op de voorgrond brengen van je mooie aangeboren wijsheid is een van de grootste geschenken die kunnen komen uit de tijd waarin je je nu bevindt.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien