Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Zaterdag 27 Juni 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Zaterdag 27 Juni 2020
Als jullie altijd reageren op de energieën om jullie heen, spelen jullie altijd een energetische inhaalslag. Jullie zullen merken dat jullie voortdurend proberen je energie aan te passen en dat jullie je evenwicht verliezen door invloeden van buitenaf.
Het is alsof je in jouw voertuig stapt om wat te rijden, maar in plaats van via de meest directe route naar de gewenste bestemming te kunnen reizen, word je voortdurend omgeleid. Dit kan ontmoedigend en vermoeiend zijn.
Dierbaren, wat we willen dat jullie begrijpen is dat jullie de leiding hebben over je eigen energie en je reis. Ieder van jullie heeft het vermogen om de brenger van energie te zijn in plaats van de vanger van energie. Jullie worden de overheersende energie van je eigen leven, en wanneer jullie dat doen zullen jullie de energieën vinden die zich aanpassen om die voorkeuren te weerspiegelen. Het is een van de grootste manieren waarop je kunt dienen.
Is het niet tijd om het stuur over te nemen en jullie zelf te laten leiden door jullie eigen licht en wijsheid, puur en onbelemmerd, wetende dat dit de manier is waarop jullie verandering in jullie leven en op jullie planeet zullen creëren op de meest krachtige manier die mogelijk is? Jullie zijn er klaar voor. Het is tijd.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: Martien
♥  ♥  ♥
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien