Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Zaterdag 25 April 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Zaterdag 25 April 2020
Dierbaren, jullie zijn ervaringsgerichte wezens. Dit betekent dat jullie leren en groeien door het hebben van jullie eigen ervaringen. Dit verklaart waarom jullie zo zelden de koers aanpassen van iemand die jullie vertelt dat jullie iets moeten doen. Jullie zullen meestal zelf iets moeten proberen om er de volledige energetische ervaring van te verkrijgen. Dat is precies de reden waarom jullie lichamen hebben en bestaan in het rijk van de lichamelijkheid.
Terwijl jullie verder gaan naar de volgende fase van jullie incarnatie, moedigen we jullie ten zeerste aan om de waarde van de ervaring voor jezelf en voor anderen te omarmen. 
Als pioniers die vooruitgaan naar het nieuwe is er veel dat niet ontdekt kan worden  zonder ervaring, want ervaring is wat jullie pad verfijnt en stelt jullie in staat om jullie voortdurend te heroriënteren op jullie ware voorkeuren en hoogste mogelijkheden.

Als jullie de verwachtingen van jezelf verzachten om het perfect te krijgen en begrijpen dat de ware waarde in de ervaring zelf ligt, zullen jullie je groei vinden en het kennen van jezelf zal exponentieel versnellen, zoals dat ook bij anderen het geval zal zijn. Door jezelf volledige toestemming te geven om te verkennen en te ervaren, zullen jullie de ware vreugde van vrijheid en zelfexpressie voelen, wat het diep bevredigende deel is van de reis van jullie ziel.

Aartsengel Gabriel
Vertaling: Martien