Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Zaterdag 24 Augustus 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Zaterdag 24 Augustus 2019
Met zo veel meningen die worden gepresenteerd over voedsel en voeding, kan het moeilijk zijn om te weten wat de beste keuze zou zijn voor jou en jouw lichaam. Veel tegenstrijdige
stemmen kunnen ertoe leiden dat je je onzeker voelt over elke benadering. Deskundigen kunnen hun mening overtuigend naar voren brengen, waardoor je het gevoel krijgt dat je alleen hun weg moet volgen. Dit kan ertoe leiden dat je twijfelt aan je eigen goddelijke vermogen en de aangeboren wijsheid die vanuit je eigen lichaam naar voren komt.  Verder kan deze onzekerheid weerstand en schuldgevoelens rond voedsel creëren, waardoor je uit de stroom wordt gestoten van het ontvangen van het voedsel waar je lichaam naar op zoek is.
Dierbaren, jullie zijn de expert van jezelf. Luister naar jullie lichaam. Volg je intuïtie. Als jullie je bewustzijn gebruiken, kunnen jullie het verschil ontdekken tussen een verlangen dat je lichaam op zoek is naar een specifieke voedingsstof (wat heel gewoon is, omdat je misschien ongewone behoeftes hebt als gevolg van het ascensieproces) of dat het een leegte probeert op te vullen met iets uitwendigs, wat een uitnodiging voor jullie is om de behoefte te erkennen en de liefde voor jezelf te zijn. Jullie voedingsbehoeften verschuiven en veranderen met de energetica van jullie planeet en met jullie verlichtingsproces. Er is niet één maat voor alle programma’s, omdat jullie behoeften voortdurend verschuiven en evolueren.

Dus hoe raken jullie meer vertrouwd met voedsel, jullie lichaam en jullie behoeften? Vertrouw op je eigen meesterschap! Luister. In plaats van je lichaam te zien als iets dat zich op mysterieuze wijze en los van je gedraagt, nodig je het uit in jouw liefdevolle omhelzing en verzorging. Claim jouw soevereiniteit over alle aspecten van het zelf. Vind een nieuwe bekrachtigende waarheid over voedsel dat je aanzet tot acceptatie en gemak. Misschien vind je een nieuwe intentie zoals: “Mijn lichaam absorbeert de voedingsstoffen die het nodig heeft uit het voedsel dat ik eet gemakkelijk en vreugdevol om mijn gezondheid, levendigheid en schoonheid liefdevol te verhogen” als een prachtige plek om te beginnen.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wij zijn u zeer dankbaar voor de donaties die wij
in de maand Juli van u hebben mogen ontvangen.
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien