Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Zaterdag 18 Januari 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Zaterdag 18 Januari 2020

Dierbaren, jullie bevinden je in ongekende tijden en energieën op jullie planeet. Dit betekent dat er zich elke dag veel meer mogelijkheden en potentiëlen voor jullie openen. Dus voel in de energieën. Wat wordt er op dit moment ondersteund? Beperk het nieuwe niet door het te schilderen met het penseel van het verleden.
Wat dit betekent is dat wat voor jullie misschien eerder een droom was, maar waarin jullie gewoon niet bij elkaar konden komen, plotseling een nieuw leven kan gaan leiden en met een verrassende snelheid en gemak bij elkaar kunnen komen. Sterker nog, veel van de dromen en verlangens die jullie hebben gehad, wachten misschien wel op de energieën van 2020 en de jaren daarna om hun volledige vorm te kunnen aannemen.
Het loslaten van jullie overtuigingen en verwachtingen maakt het mogelijk om energie te laten stromen naar het hoogste, meest ondersteunde potentieel. Wanneer jullie de behoefte om iets zeker te weten zeker loslaten, staan jullie de ontvouwing toe om je het wonder en de magie te onthullen die zich kunnen voordoen wanneer je alles als fris en nieuw benaderen. Dat is de vreugde van het pionieren in het nieuwe, en waar jullie zielen zo opgewonden over zijn om te beginnen te ervaren.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl