Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Zaterdag 14 December 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Zaterdag 14 December 2019
De tijd tussen nu en jullie zonnewende biedt jullie een prachtige gelegenheid om alle beperkende overtuigingen of manieren waarop jullie je kracht weggeven te heroverwegen voordat jullie in de energieën van 2020 stappen. Dit is een diepgaande verschuiving, niet alleen naar een nieuw jaar, maar ook naar een gloednieuw decennium.
Hoe weten jullie dat jullie je kracht weggeven? Zoek naar elk gebied waarvan je denkt dat je niet kunt verschuiven of dat je het gevoel hebt dat je gered moet worden. Het zoeken naar redding is een zeker teken dat jullie je op een of andere manier nog steeds identificeren met machteloosheid of slachtofferbewustzijn.


Waarom niet besluiten om die ontkrachtende overtuigingen op te geven? Wat als het opgeven betekent dat je het stokje aan je hoogste zelf en je team geeft om er voor eens en voor altijd voorbij te navigeren? Jullie veronderstelde machteloosheid is nooit waar, het is slechts een illusie. Hoe kunnen jullie beginnen je kracht op dit gebied terug te nemen?
Het zou zo eenvoudig kunnen zijn als te besluiten om het met frisse ogen te onderzoeken, je net breder te werpen naar grotere mogelijkheden dan jullie tot nu toe bereid zijn geweest om te overwegen, of jullie aanwezigheid en dankbaarheid te beoefenen. Wat als je eindelijk genoeg verklaard hebt en je je volledig hebt overgegeven aan een totaal andere ervaring? Wat als je besloot om het goed te vinden om niet alle stappen te kennen en vertrouwen te hebben in de ontvouwing?
Als jullie je overgeven met het innerlijke argument dat er geen andere opties zijn of dat niets
voor jullie werkt, zullen jullie niet ver komen, omdat jullie zullen proberen uit te breiden naar het nieuwe, terwijl jullie vasthouden aan de beperkingen van het oude. De innerlijke redenaar kan jullie alleen maar energetisch verbonden houden met de verstreken tijdlijn waarvoor jullie klaar zijn om verder te evolueren. Jullie argumenten zijn harde energetische nee’s tegen voorwaartse beweging.
Luister dus naar alle protesten van machteloosheid die in jullie geest naar voren komen terwijl jullie je hierin begeven en leidt jezelf zachtjes om naar een nieuwe ruimte van mogelijkheden  voorbij het dode punt van die oude overtuigingen. Jullie mogen beslissen wanneer zij niet langer jullie zegen van voortzetting verdienen. Begin te spelen met de energieën van exploratie en nieuwsgierigheid.
Er zijn zoveel manieren om je los te maken van wat ongewenst is, Dierbaren. Trek je energie terug uit de omgang met het oude en wees bereid om in het nieuwe geleid te worden. Geef je echt over en stroom in het onbekende met je geloof en vertrouwen en brede intenties. Wees bereid om te ontvangen. Nogmaals, wij zeggen dat jullie nog nooit eerder in dit huidige nu moment zijn geweest en het is rijp met mogelijkheden. De zonnewende dient altijd als een energetisch reddingspunt, dus is het nu het ideale moment om los te laten en openlijk vooruit te gaan naar de volgende spannende fase van jullie incarnatie.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien