Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Woensdag 8 Mei 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Woensdag 8 Mei 2019

Terwijl je je leven observeert, waar loop je het meest tegen als verkeerd? Wat als het niet verkeerd was?  Hoe zit het met deze situatie, kan het je van dienst zijn? Welk ander perspectief kun je nemen dat je meer in niet-weerstand ertegen brengt?
Hoe groter je acceptatie, hoe groter je stroom. Je reis naar verlichting is zeer persoonlijk. Welke tips of trucs kun jij voor jezelf ontwikkelen om uit die weerstand te komen? Je zou een affirmatie kunnen gebruiken die goed voor je voelt. Iets als “God leidt me nu” of “Alles ontvouwt zich met goddelijke perfectie” kan nuttig zijn. Je zou kunnen mediteren en naar je situatie kijken vanuit een ander perspectief dat je kan helpen om dieper begrip te krijgen, en op deze manier jou uit je weerstand te verplaatsen.

Je zou je kunnen voorstellen om je uitdaging over te dragen aan je hogere zelf en je team van helpers om het op te lossen vanuit de andere kant van de sluier. Je kunt eenvoudig beslissen dat je klaar bent om uitbreiding te omarmen die de oplossing van het probleem omvat. Het beoefenen van dankbaarheid kan ook heel nuttig zijn. Je kunt niet tegelijkertijd dankbaarheid en weerstand beoefenen.

Dit gaat niet over het ontkennen van je gevoelens, maar over het aannemen van de rol van je eigen bekrachtigde leider op welke manier dan ook, om je te helpen in je geloof te blijven, te stromen en te vertrouwen waar de meeste vooruitgang kan worden geboekt en de meeste steun voor je bestaat. Wees niet bang om veel verschillende dingen te proberen totdat je vindt wat voor jou werkt, jouw unieke pad en persoonlijkheid. Dat is tenslotte precies wat pioniers doen.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wij zijn u zeer dankbaar voor de donaties die wij
reeds van u hebben mogen ontvangen.
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien