Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Woensdag 5 juni 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Woensdag 5 juni 2019

Onlangs vroeg iemand: “Wat doe je als je een ander pijn hebt gedaan, je hebt je verontschuldigd, maar ze kunnen er nog steeds niet overheen?” Dat willen we vandaag graag bespreken.
Als menselijke wezens zijn jullie op de planeet om veel ervaringen te hebben. In dit enorme scala aan ervaringen zullen jullie dingen proberen te doen of doen waar je spijt van krijgt. Dit is normaal en maakt deel uit van jullie groeiproces. Het stelt je in staat om jezelf opnieuw te evalueren, uit te breiden en jezelf om te leiden op een manier die beter overeenkomt met je waarheid, je energetica en hoe je in de wereld wilt verschijnen.
Als je je hebt gedragen op een manier waar je spijt van hebt, begrijp dan dat de spijt een indicator is van jouw verlangen naar groei, verandering en een betere afstemming. Het is een teken dat je evolueert. De introspectie en het bewustzijn hebben om dit te herkennen, is iets geweldigs. Dus alsjeblieft weet dat jouw verlangen om het beter of anders te doen echt iets is om te vieren.

Als je, vanuit een plek van zelfbewustzijn en eigen verantwoordelijkheid, je oprecht verontschuldigt en een ander die verontschuldiging niet accepteert, moet je die keuze toestaan. Het kan zijn dat ze tijd nodig hebben om te genezen. Het kan zijn dat ze moeten zien dat je oprecht bent en je wilt veranderen voordat ze zich weer veilig bij je kunnen voelen. Het kan zijn dat ze niet klaar zijn om los te laten om zichzelf als slachtoffer te zien, of je willen straffen. Het kan zijn dat je zielscontract met hen ten einde is.

Waar het om gaat, is dat je in elke situatie alleen kunt verschijnen met je beste bedoelingen en hoogste bewustzijn, en of een persoon je op die manier kan zien of accepteren, is geheel aan hen. Je kunt alleen jezelf en je eigen acties beheersen. Wat anderen doen is volledig aan hen – een combinatie van hun eigen individuele pad en de gewenste ervaringen voor hun eigen groei en evolutie, en hun vrije wil van hoe zij wensen zichzelf te uiten.
Dus als je een fout hebt gemaakt en spijt hebt, raden we je aan je oprecht te verontschuldigen en een nieuwe manier van consistent zijn te laten zien. Dwing mensen niet om te vergeven, omdat het enige tijd kan duren. Vertrouw op je eigen groei en je hoogste zelfexpressie. Neem de geschenken van de ervaring, ken je waarheid, laat je licht schijnen en van daaruit beginnen mensen je te zien en te herkennen op jouw laatste niveau van verworvenheid.
Vergeef jezelf en zie de bedoeling van alles wat er is gebeurd. En bovenal, weet dat er nooit, nooit een tijd is dat je ooit uit onze liefde of gunst kunt vallen, want wij houden volledig en onvoorwaardelijk van je doorheen elke ervaring die je hebt.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl