Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Woensdag 27 November 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Woensdag 27 November 2019
Het ongemak ontstaat door weerstand tegen uitbreiding. Hoe groter de weerstand, hoe groter het ongemak. Ongemak is gewoon een teken dat je ziel je probeert te leiden naar een plek verder dan waar je nu bent. Het werkt omdat wanneer het te moeilijk wordt om je te blijven weerstaan je je zult overgeven, wat de voorwaartse beweging en expansie mogelijk maakt die jouw ziel wenst te ervaren.
Naarmate je meer bedreven wordt in het werken met energie en meer in overeenstemming met je eigen emoties en gevoelens, zul je in staat zijn om je te bevrijden van de noodzaak om diep ongemak te gebruiken als een omleidingsinstrument en zal je ervoor kiezen om samen te werken met waar de stroom je probeert mee te nemen. Dit maakt allemaal deel uit van jouw groei en meesterschap.

Zie je? Je mag zelf beslissen hoe ongemakkelijk je wordt als voorloper van jouw krachtige voorwaartse beweging. Naarmate je verder evolueert naar een betere zelfzorg zal je leren om jezelf vooruit te helpen met jouw wijsheid en liefde, zonder dat je de uitersten nodig hebt die nodig waren in de eerste dagen van je verlichtingsproces.
Wees gerust of je nu krachtig vecht en schopt tot je jezelf uitput en jezelf overgeeft, of als je je vrijwillig voorwaarts beweegt met de meest subtiele duwtjes, het is allemaal perfect omdat het uiteindelijk allemaal leidt tot de expansie die jouw ziel zoekt.
Is het tijd voor jou om het patroon los te laten dat de behoefte vasthoudt aan diep ongemak als springplank voor groei? Ben je klaar om een pad van acceptatie in te slaan dat veel meer comfort biedt als je je met deze ongekende energieën voortbeweegt? De bottom line is dat je altijd gaat om uiteindelijk te komen waar je ziel wenst te gaan. Het is aan jou om te beslissen hoe gehavend en versleten je bent als je daar aankomt.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl