Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Woensdag 22 Mei 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Woensdag 22 Mei 2019
Het is heel gemakkelijk om immuun te worden als je in een gewoonte van negatieve focus bent gevallen.
Het is normaal om je te willen verzetten tegen wat niet goed voor je voelt of naar wat voor slechte plaats jou angst jou brengt. Maar nogmaals, we zeggen dat je niet kunt creëren wat je wilt, terwijl je je energetisch blijft bezighouden met wat ongewenst is. De twee bestaan op totaal verschillende potentiële ljnen.
Dus hoe verschuif je jouw focus? Zoek bewust naar dingen die goed voor je werken. Je kunt jezelf vragen stellen. Je vraagt je misschien af: “Welke fraaiheid kan ik nu zien?” “Wat werkt er in mijn leven?” Dit kan iets zijn dat zo simpel is als naar de kraan gaan en het kunnen opendraaien en vers water hebben. Het is iets waarop je kunt rekenen en dat een enorme bijdrage levert aan jouw comfort en welzijn. Welke geschenken bestaan er op jouw nu moment die zo consistent zijn dat je ze als vanzelfsprekend kunt beschouwen?

Je zou een moment kunnen nemen om je te verbazen over het lichaam dat jou zo goed dient, en dat al doet sinds je voor de eerste keer adem haalde. Je bent misschien dankbaar voor je brein dat je in staat stelt te denken, te verwerken en te leren. Wat brengt jou plezier? Het is misschien jouw favoriete boek of tv-programma. Wat kun je dragen dat je humeur altijd een boost geeft? Wat ruikt er goed?
Door een detective te worden voor wat werkt in jouw leven, stap je bewust op een brug die je kan verbinden met waar je naartoe wilt. Terwijl je het wonder beleeft dat overvloedig aanwezig is voor diegenen die de ogen hebben om te zien, verander je van het weerstand hebben tegen het omarmen van jouw realiteit, wat jou meesterlijk op een volledig andere energetische laag zal plaatsen die veel comfortabeler en ondersteunend voor jou zal zijn om vanuit te creëren. Dat is hoe krachtig je bent – jij bent de energetische regisseur van jouw levenservaring!
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wij zijn u zeer dankbaar voor de donaties die wij
reeds van u hebben mogen ontvangen.
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien