Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap /Woensdag 20 Mei 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap /Woensdag 20 Mei 2020
 
In deze tijd van herwaardering en bevrijding kan het zeer nuttig zijn om te onderzoeken welke overtuigingen jullie over jezelf hebben die gewoonweg niet in lijn zijn met de waarheid van wie jullie vandaag de dag zijn.
Zijn jullie ongelooflijk hard voor jezelf? Zien jullie jezelf als waardig? Houden jullie je vast aan oude verhalen die niet meer van toepassing zijn? Hoe zijn jullie in verzet tegen jezelf of
ontkennen jullie je eigen schoonheid in je zijndheid? Acceptatie is een essentieel element voor de creatie van alles wat jullie wensen te zijn, te ervaren en bij te dragen aan het geheel.
Er is een alomtegenwoordige overtuiging dat als jullie jezelf accepteren zoals jullie zijn, jullie op de een of andere manier je groei zullen belemmeren. Dit is gewoonweg niet waar. Net zoals jullie van een kind kunnen houden zoals het is en hun groei en expansie kunnen blijven ondersteunen, zullen jullie liefde en acceptatie de perfecte voorwaarden scheppen om jullie volledige expressie van jezelf te worden.

Dierbaren, jullie kunnen jezelf eenvoudigweg niet de trap op schoppen naar de verlichting. Hard zijn voor jezelf bestendigt alleen maar de afscheiding en de pijn van verlating en afwijzing. Wordt het niet eens tijd dat je die oude, ineffectieve gewoontes loslaat en voor jezelf begint te verschijnen met liefde, zorg en consequent veilige en tedere begeleiding?

Veilige gehechtheid binnen jullie zelf zal al jullie relaties transformeren en jullie in het ontvangen van alles wat jullie diep in jullie hart weten dat jullie verdienen, maar niet hebben kunnen vinden. Net als bij alle andere dingen, begint het allemaal van binnenuit en creëert het rimpelingen van daaruit.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: Martien
♥  ♥  ♥
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien