Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Woensdag 18 December 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Woensdag 18 December 2019

Dierbaren, bereid zijn om te ontvangen voorbij wat je denkt dat mogelijk is, is een van de krachtigste veranderingen die je kunt maken op jouw reis. Het is zo waardevol om te onderzoeken waar je jezelf beperkingen hebt opgelegd of nog steeds beperkende geloofssystemen met je meedraagt.
Als jullie geloven dat je niet genezen kunnen worden, zullen jullie geen genezing ontvangen. Als jullie geloven dat geld alleen uit een bepaalde bron kan komen, is er geen ruimte voor het geld om op een andere manier naar je toe te komen. Als jullie het gevoel hebben dat er geen goede alleenstaande mannen of vrouwen meer over zijn, dan is dat jouw waarheid, omdat je alle andere mogelijkheden afwijst voordat ze kunnen gebeuren. Jullie beperkingen stralen een luide energetische nee uit tegen al het andere dat binnenkomt.

Mensen raken gehecht aan hun geloof omdat ze niet kunnen achterhalen hoe het anders voor hen kan gebeuren, zodat ze op dezelfde oude weg verder kunnen gaan, wat die oude overtuigingen lijkt te versterken. Nieuwe overtuigingen creëren nieuwe energetische paden! Nogmaals, jullie hoeven niet te weten welke stappen je gewoonweg nodig hebt om bereid te zijn uit te breiden, te verkennen en te ontvangen.
Als jullie vrezen dat zo open zijn jullie op de een of andere manier kwetsbaar maakt, voeg er dan gewoon een brede intentie aan toe. “Ik omarm de ervaring van volledige genezing” of “Ik sta toe dat het universum me op alle mogelijke manieren helpt” of “Ik verwelkom mijn volgende grote liefde” of eenvoudigweg, “Ik geef me over aan mijn meest bevredigende levensexpressie” zijn allemaal prachtige manieren om de ontvouwing toe te staan om te laten onthullen hoeveel meer er beschikbaar is dan jullie je ooit zouden kunnen voorstellen vanuit jullie oogpunt.
We dringen er bij jullie op aan om genoeg van jezelf te houden om bereid te zijn om te beginnen met het verkennen van de mogelijkheden en potentiëlen die er voor jullie bestaan, net buiten wat jullie kunnen zien. Dit is een uitstekende manier om de energieën van een gloednieuw jaar en decennium te benaderen die vol ongelooflijke ontdekkingen en ervaringen zullen zitten voor diegenen die zich willen openen en co-creatie als nooit tevoren willen omarmen.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
 ♥  ♥  ♥
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien