Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Woensdag 11 September 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Woensdag 11 September 2019

Dierbaren, jullie kunnen je licht omarmen en toch vol toewijding zijn over jullie genezingsprocessen. En je hoeft niet altijd alert te zijn op wat er mis is om dat te doen.
Als jullie werken met de overgave, geloof, stroming, het vertrouwensmodel dat we de Goddelijke Combinatie noemen, dan zal alles wat genezing, bevrijding, of jullie erkenning nodig heeft, op de voorgrond komen te staan om aangepakt te worden. Jullie kunnen het jullie liefdevolle aandacht geven en dan opnieuw in het licht terugbrengen dat jullie zijn.
Het mooie hieraan is dat elke keer dat jullie liefdevol naar jullie behoeften neigen en dan naar huis terugkeren naar de erkenning van jullie eigen mooie licht en aangeboren heelheid, jullie je zelfkennis uitbreiden, wat op zijn beurt de grote verschuiving van bewustzijn op jullie planeet ondersteunt.

Deze benadering eert zowel jullie menselijke zelf als jullie goddelijke zelf dat jullie ondersteunt bij het navigeren naar jullie hoogste potentiëlen en ervaringen. Het zal niet leiden tot een spirituele omzeiling, maar eerder tot een omzeiling van de angst en twijfel, die jullie in een permanente probleemoplossende modus houden.
Het stelt jullie in staat je te laten leiden door een ongelooflijk efficiënt systeem dat ontworpen is om alles wat jullie nodig hebben in jullie bewustzijn te brengen met de energetische ondersteuning die met goddelijke timing komt.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien