Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Woensdag 11 December 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Woensdag 11 December 2019

Dierbaren, velen van jullie zullen worden teruggeleid naar ervaringen die je eerder hebt gehad. Het is belangrijk om het nieuwe niet te schilderen met het penseel van het oude. Jullie krijgen de kans om deze thema’s op nieuwe manieren te ervaren op basis van jullie laatste niveau van verworvenheid in combinatie met de huidige energieën.
Zo kun je je bijvoorbeeld voorbereiden om een huis te verkopen en een nieuw huis te kopen. Ook al was dat eerder een moeilijk proces voor je geweest, het kan een wonderlijke tijd van een nieuw begin voor je zijn, ontworpen om je te verplaatsen naar een huis dat je veel meer energetisch zal ondersteunen voor de volgende fase van jouw incarnatie.

Het is zo belangrijk om elke ervaring te benaderen alsof het fris en nieuw is, omdat het zo is! Jullie hebben nog nooit precies dezelfde ervaring gehad omdat jullie nooit in de ongekende energieën van vandaag zijn geweest. Bovendien stappen jullie naar voren als een gesterkt medeschepper als nooit tevoren.
Omarm dus de ontvouwing. Weet dat verandering is ontworpen om na te denken over wie je nu bent en waar je ziel je zal brengen om je op één lijn te brengen met je volgende grote
avontuur. Sta open voor de nieuwe potentiëlen en mogelijkheden die hun weg naar jou
proberen te vinden, want je wordt geliefd, ondersteund en begeleid doorheen dit alles.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl