Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Woensdag 10 juli 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Woensdag 10 juli 2019

Dierbaren, jullie kunnen tijden van intensiteit met ontzetting of opwinding tegemoet zien. Het is helemaal aan jullie. Maar wij willen er wel op wijzen dat elke weerstand alleen maar de veranderingen maakt die je gaat maken, ongeacht wat meer uitdagend voelt. Vertrouw op jullie capaciteiten! Jullie worden allemaal meesters van energie, bewegende en assimilerende energieën als nooit tevoren. Met elke verandering  krijgen jullie meer vaardigheden.
Deze grote verschuiving op jullie planeet is waarop jullie niet konden wachten om te ervaren. Zit in het wonder ervan. Denk na over hoeveel je de afgelopen 5 jaar, 2 jaar, 1 jaar, 1 jaar, 6 maanden van jouw lineaire tijd bent veranderd en geëvolueerd. Wat je in zo’n korte periode hebt bereikt is echt opmerkelijk! En nogmaals herinneren we je eraan dat voor elke verandering die je belichaamt, nieuwe grotere mogelijkheden mogelijk worden.
Dus sta jezelf toe om de magische stroom van transformatie te omarmen. Houd van jezelf en anderen als je verandert en evolueert. Net als een nieuw niveau dat zich voor je opent in een van jouw videogames, verken je wat er mogelijk is door de opeenstapeling van je inspanningen. Er is veel te vieren als je jezelf liefdevol begeleidt als pioniers van licht op een planeet die jou en alles wat je doet aanbidt.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl