Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Vrijdag 5 juli 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Vrijdag 5 juli 2019
Als een kind zich vergist omdat het niet beter weet, dan vergeef je het snel. Je legt uit dat er verschillende opties zijn en waarom ze in de toekomst misschien een andere keuze wil maken. Je begrijpt dat er onder de keuze onschuld zat en ziet het als een kans voor groei en uitbreiding.
Wanneer heb je dat mededogen en begrip voor jezelf verloren? Wanneer heb je dat mededogen en begrip voor anderen verloren? Kun je jezelf liefdevol heroriënteren zonder dat je jezelf te schande hoeft te maken of te belasteren? Kun je diezelfdegenade aan anderen aanbieden?

Het is hoogst onwaarschijnlijk dat je 100% van de tijd perfecte keuzes zult maken alleen maar omdat je volwassenheid hebt bereikt. Je bent nog steeds aan het groeien en evolueren en zult dit blijven doen tot het einde van je dagen. Je zult je voorkeuren leren door veel dingen te proberen en door ervaring te ontdekken wat het beste bij jou en jouw waarheid past.
Jouw groei houdt in dat je je steeds weer opnieuw moet heroriënteren, en dat je één bewuste keuze per keer moet maken. Je onderzoekt jouw meesterschap, wat aspecten inhoudt van wat het is en wat het niet is. Dit alles maakt deel uit van het je bevinden op het gebied van ervaring, en is te verwachten onderdeel van jouw evolutie te zijn. Wees aardig en zachtaardig voor jezelf en anderen doorheen dit alles, Dierbaren, want schaamte en schuld zijn energieën die niemand kunnen ondersteunen bij de ontdekking van hun hoogste expressie van zichzelf.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
Wij zijn u zeer dankbaar voor de donaties die wij
in de maand Juni van u hebben mogen ontvangen.
Wij wensen iedereen een fijne en
onvergetelijke vakantie toe
♥  ♥  ♥
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien