Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Vrijdag 3 Januari 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Vrijdag 3 Januari 2020

Er is een geloof dat troost komt van alles wat hetzelfde blijft. Dat is onjuist, en we zullen uitleggen waarom.
De natuurlijke neiging van jouw ziel is naar groei en expansie. Wanneer die vrijheid wordt ontkend, zal ze ontevredenheid en ongemak beginnen te ervaren.
Het is jouw geest die gelooft dat het comfort vindt in alles wat voorspelbaar en hetzelfde blijft. Maar dit zal altijd falen omdat je door je te verzetten tegen expansie probeert te gedijen in energieën die zullen verdwijnen, en in snel bewegende energieën zullen ze vrij snel verdwijnen.
Door stroming, voorwaartse beweging en expansie te omarmen, verplaats je je niet alleen terug in het hart, maar gebruik je ook de energieën die jouw evolutie voortdurend ondersteunen en altijd leiden tot je volgende beste ervaring.

Laten we het zo zeggen. Het is het verschil tussen elke dag genieten van vers voedsel en proberen te leven van wat er op dat moment in je koelkast ligt. Het kan je op korte termijn ondersteunen, maar uiteindelijk zal het je niet meer kunnen voeden op een manier die jouw hoogste goed en vermogen toelaat om te gedijen.
Laat de angst voor verandering los, Dierbaren, want het is door verandering dat jullie je hoogste niveau van voorkeur en bereikbaarheid op een continue basis ervaren en dat is precies wat jullie naar je hoogste levensuitdrukking en daar voorbij zal brengen.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl