Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Vrijdag 24 Januari 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Vrijdag 24 Januari 2020

Toen jullie 2020 zijn binnengegaan, hebben jullie veel energieën achtergelaten en staan jullie op het punt om nieuwe energieën te creëren. Het is in veel opzichten een leeg doek.
Wat dit betekent is dat jullie volledig ondersteund worden om je uit te drukken zoals nooit tevoren. Het enige wat jullie echt in de weg kan staan is als jullie ervoor kiezen om oude beperkende overtuigingen mee te nemen en deze toe te passen op het nieuwe.
Dit is een uitstekend moment om je bewust te worden van jouw gedachten en alle manieren te onderzoeken waarop je gelooft dat je beperkt bent, machteloos, of dat de dingen moeilijk voor je zullen zijn en om ze te zien voor wat ze zijn – restjes van oude gedachtekronkels en ervaringen die gewoonweg niet meer van toepassing zijn.

Dit zijn de energieën om je net breder uit te werpen, om te spelen in het rijk van de potentie die bestaat net buiten wat je kunt zien, en om open te staan voor magie en wonderen, want van daaruit zullen jullie jezelf creëren en uitdrukken in jullie grootste expressie van het zelf en van daaruit verder uitbreiden. De enige grenzen zijn de grenzen die jullie aan jezelf opleggen, dierbaren.

Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien