Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Vrijdag 23 Augustus 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Vrijdag 23 Augustus 2019

 Dierbaren, laat het idee los dat je maar één ding kunt zijn. Het is erg beperkend! Velen van jullie zijn geconditioneerd om één carrière, één baan, één partner, één thuis te vinden om succesvol te zijn.  In veel gevallen wordt van jullie verwacht  dat jullie deze vereenkomsten vinden zodra jullie als jongvolwassene op je pad komen.
Jullie zijn voor altijd in ontwikkeling en groeiende. Wat tien jaar geleden, vijf jaar geleden, vorig jaar of zelfs vorige maand een energieke wedstrijd voor jullie was, is vandaag de dag misschien geen wedstrijd voor jullie, vooral niet in zo’n snel veranderende energieën. De vrijheid om uit te breiden en te verschuiven is essentieel voor jullie zelfexpressie als jullie vooruitgaan in de nieuwe energieën.

Dit wil niet zeggen dat jullie carrière of partners misschien nog steeds niet bij jullie passen, vooral niet als ze zich ontwikkelen en met jullie meegroeien. Het idee is om niet vast te houden aan iets dat niet langer een match is met jullie, alleen maar omdat jullie geconditioneerd zijn om te denken dat jullie maar één ding kunnen doen om succesvol te zijn.
Dus groei. Evolueer. Probeer veel dingen. Wees niet bang om iets nieuws te beginnen als je hart je daar naartoe leidt. Jullie zijn zoveel meer dan één ding!  Jullie zijn veelzijdige wezens en kunnen als zodanig veel verschillende interesses en talenten hebben. Omarm de voortdurende ontvouwing van jullie.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wij zijn u zeer dankbaar voor de donaties die wij
in de maand Juli van u hebben mogen ontvangen.
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien