Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Vrijdag 21 Februari 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Vrijdag 21 Februari 2020

Vermindering en stroom is ontworpen om een algemeen model van balans en ondersteuning voor je te bieden. Dit geldt ook voor jouw relaties. Er is een natuurlijk ritme dat idealiter tijden van intimiteit en tijden van eenzaamheid binnen relaties bevat.
Dit is vooral belangrijk voor degenen die energetisch gevoelig zijn. Er is ruimte nodig om tijd voor reflectie, verbinding met je eigen steeds evoluerende zelfkennis, en de integratie van verschuivende energieën en jouw recentste niveau’s van bereiken mogelijk te maken. Als dat eenmaal gebeurd is, kun je vanuit een nieuwe, diepere, meer open energetische ruimte weer in verbinding komen met jouw partner.

Bereid zijn om vermindering en stroom te omarmen binnen je partnerschappen stelt je in staat om telkens weer de vreugde van de herverbinding te omarmen, wat uiteindelijk veiligheid en tevredenheid voor beide creëert en de ervaring van een veilige verbinding. Het biedt precies wat je nodig hebt voor de groei en uitbreiding van de individuen en de relatie als geheel.
Je ziel weet altijd precies wat het nodig heeft voor jouw meest volledige ervaring. Eer jouw
gevoelens en behoeften, en begrijp dat een behoefte aan ruimte, voor jezelf of van je partner, geen afwijzing is maar eerder een natuurlijk onderdeel van het ritme van het Universum dat is ontworpen om jou en je relaties te ondersteunen, op de exacte manieren die nodig zijn.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl